Báránysült vörösborral

Ez is érdekelhet

Tavaszi nagytakarítás kényelmesen (x)

Könyvajánló – Mazel Tov: Emberek, ételek, élmények (x)

Ünnepeld te is a víz világnapját Budapest legjobb fürdőjében! (x)

Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja újra megnyitja kapuit! (x)

beauty and style

Újra rugalmas lesz a hullámos haj, ha így szárad meg: megéri az időbefektetést »

Nem arcfelvarrásra, ragasztószalagra költött a középkorú nő: bizarr, amit az arcával művelt »

A legszebb magas sarkú cipők tavaszra: nem lehet tovább fokozni a nőiességüket »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Báránysült vörösborral

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg báránycomb
  • 5 vöröshagyma
  • 3 dl vörösbor
  • 2 ek cukor
  • 3 dl húsleveslé
  • 5 gerezd fokhagyma
  • rozmaring
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A combot vékonyan felszeleteljük, kevés olajban megsütjük, félretesszük.
A serpenyőben maradt olajon megpirítjuk a cukrot, hozzátesszük a felkarikázott hagymát és megfűszerezzük, megpirítjuk és ezután felengedjük a borral, és a húsleveslével.
A húsokat visszatesszük, készre pároljuk Ha a bárány puha, kivesszük a serpenyőből és a mártást besűrítjük, majd tálaláskor a húsra locsoljuk.

Ezt is szeretjük