Zöldborsós karaj, petrezselymes rizzsel

Ez is érdekelhet

Tavaszi nagytakarítás kényelmesen (x)

Könyvajánló – Mazel Tov: Emberek, ételek, élmények (x)

Ünnepeld te is a víz világnapját Budapest legjobb fürdőjében! (x)

Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja újra megnyitja kapuit! (x)

beauty and style

A szimpla póló sok lehetőséget tartogat idén: ultramenő stílusvariációk tavaszra »

69 éves és elbűvölően stílusos: Jessica Lange tudja, hogy kell viselni a feketét »

Csökkenti az arcbőr zsírosodását, és kitisztítja a pórusokat: házi maszk narancslével »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Zöldborsós karaj, petrezselymes rizzsel

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg szeletelt sertéskaraj
  • 10dkg vaj
  • 10dkg liszt
  • 60dkg zöldborsó
  • 3dl főzőtejszín
  • 1 evőkanál cukor
  • 1 cs petrezselyemzöld
  • 1 dl olaj
  • 30 dkg rizs
Recept idők

Elkészítés:

A vajat felolvasztjuk, a húst besózzuk, lisztbe forgatjuk, majd a forró vajban mindkét felét megsütjük. Ráöntjük a zöldborsót, a tejszínt, és sóval, cukorral ízesítjük, megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzöld felével, és lassú tűzön pároljuk. Forró olajon pároljuk a rizst, a petrezselyemzöld másik felével megszórjuk, ráöntjük a kétszeres mennyiségű forró vizet, sózzuk, és készre pároljuk.

Ezt is szeretjük