Zöldborsós karaj, petrezselymes rizzsel

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Disney-hercegnőként dögösködik Lindsay Lohan: egy kicsit túltolta a szexepilt »

Az 58 éves Tilda Swinton nem öregszik: a közeli fotókon is makulátlan a bőre »

A tökéletesen besütött haj titka a sztárfodrász szerint: nem mindegy, mivel csinálod »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Zöldborsós karaj, petrezselymes rizzsel

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg szeletelt sertéskaraj
  • 10dkg vaj
  • 10dkg liszt
  • 60dkg zöldborsó
  • 3dl főzőtejszín
  • 1 evőkanál cukor
  • 1 cs petrezselyemzöld
  • 1 dl olaj
  • 30 dkg rizs
Recept idők

Elkészítés:

A vajat felolvasztjuk, a húst besózzuk, lisztbe forgatjuk, majd a forró vajban mindkét felét megsütjük. Ráöntjük a zöldborsót, a tejszínt, és sóval, cukorral ízesítjük, megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzöld felével, és lassú tűzön pároljuk. Forró olajon pároljuk a rizst, a petrezselyemzöld másik felével megszórjuk, ráöntjük a kétszeres mennyiségű forró vizet, sózzuk, és készre pároljuk.

Ezt is szeretjük