Kókuszos csirkemell párolt gesztenyével

Ez is érdekelhet

Legyen élmény a takarítás: okos eszközök, amiket imádni fogsz (x)

Ajándékozz könyvet, és segíts az éhező gyerekeknek: mutatjuk, mit kell tenned (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

beauty and style

Szebb lesz a copf, ha így készíted el: rendezett, nőies frizura 5 perc alatt »

Mit tettek Gigi Hadid fejével? Rá sem ismerni a bájos modellre »

A 35 éves modellt tinilánynak néznénk smink nélkül – Miranda Kerren nem fog az idő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kókuszos csirkemell párolt gesztenyével

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 db csirkemell
  • 2,5dl majonéz
  • 10 dkg liszt
  • 3db tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 8 dkg kókuszreszelék
  • 2 cl rum
  • 1 db zöld húsú paprika
  • olaj a sütéshez
  • 60 dkg párolt, félbevágott gesztenye
  • 10 dkg margarin
  • 1kk gyömbér
  • őrölt fehérbors
  • ételízesítő
  • 2 db húsleveskocka
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellet kicsontozzuk, meghintjük, ételízesítővel, majd lisztbe, felvert tojásba, és 5dkg kókuszreszelékkel elkevert zsemlemorzsába forgatva bebundázzuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük. A majonézt a megmaradt kókuszreszelékkel, apróra vágott paprikával, és rummal kikeverjük. Felhevített margarinon megfuttatjuk a húsleveskockában megfőzött gesztenyéket, gyömbérrel, borssal, sóval ízesítjük. A majonézmártást külön edénybe tálaljuk.

Ezt is szeretjük