Disznótoros tésztával

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Disznótoros tésztával

Hozzávalók 2 személyre:

  • 10 dkg császárszalonna
  • 8-10 db tepertő
  • 10 dkg disznósajt
  • 2 tojás sárgája
  • fél csomag spagetti tészta
  • bors
  • 4-5 db koktélparadicsom
  • 10 dkg reszelt parmezán
Recept idők

Elkészítés:

A tepertőt apró kockákra vágjuk, és egy forró serpenyőben pirítjuk, közben hozzátesszük a szintén apró kockákra vágott császárszalonnát. Mikor mindkettőből kisült némi zsír, hozzáadjuk a felkockázott disznósajtot. Sózzuk, borsozzuk.
Eközben a tésztát forró sós vízben megfőzzük.
A tojás sárgájákat felverjük, és összekeverjük a reszelt parmezánsajttal.
A kész tésztát lecsepegtetjük, és összekeverjük a serpenyőben a szalonnával, egy percig sütjük, majd mikor a tűzről már levettük, ráöntjük a sajtos tojást, ami összefogja az egész egyveleget.
A végén hozzáadjuk a félbe vágott paradicsomokat.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük