Cukkini pörkölt

Ez is érdekelhet

Ki ne szeretné előre látni a jövőt? (x)

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Borozzunk együtt: legyél trendszetter, válaszolj, nyerj! (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Bonyodalom a Hotel Numerában. (x)

beauty and style

A pulóver még soha nem volt ennyire nőies: már nem a farmer a legjobb barátja »

Amiért a tej nem jó a bőrnek: tudományosan is igazolva »

Hatékony, házi praktikák korpa ellen: 4 tipp az egészséges fejbőrért »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Cukkini pörkölt

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 közepes cukkini
  • 10 dkg császárszalonna megpirítva
  • 1 fej hagyma
  • Pirospaprika
  • Só, bors
  • Kevés csípős paprikakrém vagy 1 késhegynyi chili por
  • 1 evőkanál paradicsomlé
Recept idők

Elkészítés:

A cukkinit meghámozzuk, majd felkockázzuk. Egy serpenyőben kevés császárszalonnát megpirítunk. A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Majd mikor kellőképp összeesett, a szokásos módon paprikát szórunk rá, rászedjük a felkockázott cukkinit és a megpirított szalonnát, s vízzel felöntjük. Sózzuk, borsozzuk, esetleg kevés csípős piros aranyat, vagy kevés paradicsomlevet önthetünk hozzá ízesítés gyanánt! Kb. 10 perc alatt megpuhul a cukkini, s már tálalható is!

1
2
3
Ezt is szeretjük