Minden évszakos saláta

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden évszakos saláta

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 doboz konzerv kukorica
  • 1 doboz konzerv vörös bab
  • 2 szál póréhagyma
  • 2 pár bécsi virsli
  • 2-3 szelet pirítós/fő
  • Kevés olívaolaj
  • bors
  • ételízesítő
Recept idők

Elkészítés:

A pirítóshoz használt kenyérszeleteket rárakjuk egy tepsire, majd meglocsoljuk pár csepp olívaolajjal és egy-két csipet ételízesítővel megszórjuk mindkét oldalát. 180 fokos sütőben pár perc alatt szép barnára sütjük.
Eközben a konzervekről leszűrjük a levét, a póréhagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk, a virslit pedig puhára főzzük s felkarikázzuk, majd mindezt összekeverjük egy nagyobb tálban. Megszórjuk kevés sóval, borssal, esetleg pár csepp olívaolajjal, s a pirítóssal tálaljuk.

Tipp
A konzervek helyett használhatunk akár fagyasztott kukoricát is. A póréhagymát pedig helyettesíthetjük lilahagymával is. Úgy is nagyon finom!

1
2
3

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük