Minden évszakos saláta

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

A kockás szoknya a szezon nagybetűs kedvence: bitang jól variálható, és mindig stílusos »

Ashley Benson új bob frizurája hozza az ősz hangulatát: érdemes lemásolni »

5 perces kalóriaégető edzés: hatékony segítség őszi elhízás ellen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Minden évszakos saláta

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 doboz konzerv kukorica
  • 1 doboz konzerv vörös bab
  • 2 szál póréhagyma
  • 2 pár bécsi virsli
  • 2-3 szelet pirítós/fő
  • Kevés olívaolaj
  • bors
  • ételízesítő
Recept idők

Elkészítés:

A pirítóshoz használt kenyérszeleteket rárakjuk egy tepsire, majd meglocsoljuk pár csepp olívaolajjal és egy-két csipet ételízesítővel megszórjuk mindkét oldalát. 180 fokos sütőben pár perc alatt szép barnára sütjük.
Eközben a konzervekről leszűrjük a levét, a póréhagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk, a virslit pedig puhára főzzük s felkarikázzuk, majd mindezt összekeverjük egy nagyobb tálban. Megszórjuk kevés sóval, borssal, esetleg pár csepp olívaolajjal, s a pirítóssal tálaljuk.

Tipp
A konzervek helyett használhatunk akár fagyasztott kukoricát is. A póréhagymát pedig helyettesíthetjük lilahagymával is. Úgy is nagyon finom!

1
2
3
Ezt is szeretjük