Rakott zöldségek
Rakott zöldségek
Hozzávalók 4 személyre
- 4 krumpli - felkockázva
- 3 póréhagyma -felkarikázva
- 3 répa -felaprítva
- fél kg gomba -félbevágva
- fél fej brokkoli
- provance-i fűszerkeverék
- só, bors, szerecsendió
- olívaolaj
Elkészítés:
A hozzávalókat előkészítjük, majd belerakjuk egy tepsibe. Utána leöntjük olívaolajjal, és megszórjuk ízlés szerint a fűszerekkel. 200 fokos sütőben egy-másfél óráig sütjük. Húszpercenként megkeverjük. Fontos, hogy a zöldségek minden oldala egyformán átsüljön. Akkor van kész, ha a zöldségek kissé barnák, a krumpli pedig megpuhul.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept