Csokoládés-epres sajttorta

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csokoládés-epres sajttorta

Hozzávalók 6 személyre

  • 15 dkg darált háztartási keksz
  • 13 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 1 púpos evőkanál kakaópor
  • 1 púpos evőkanál porcukor
  • 2 dl tejszín
  • 1 csomag zselatinfix
  • 25 dkg mascarpone
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 10 dkg tejcsokoládé
  • 2 ek porcukor
  • eper
Recept idők

Elkészítés:

A kekszréteghez valókat összedolgozzuk.
50 ml tejszínben felolvasztjuk a két tábla csokit, félretesszük hűlni.
A maradék tejszínt felverjük a zselatinfixszel a csomagoláson levő leírás alapján.
A mascarponét is felverjük habosra, megcukrozzuk, és a kihűlt csokit belekeverjük. Majd a tejszínt is hozzákeverjük.
Folpackkal kibélelt őzgerincformába öntjük a masszát, és rátesszük a tetejére a kekszmasszát. Kicsit lenyomkodjuk.
Két órára hűtőbe tesszük, majd tálra borítjuk, fóliát lehúzzuk róla, és eperrel tálaljuk.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük