Baconbe tekert húsrolád

Ez is érdekelhet

Tavaszi nagytakarítás kényelmesen (x)

Könyvajánló – Mazel Tov: Emberek, ételek, élmények (x)

Ünnepeld te is a víz világnapját Budapest legjobb fürdőjében! (x)

Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja újra megnyitja kapuit! (x)

beauty and style

Csak ártasz a bőrödnek, ha nem jól használod: egy bőrgyógyász véleménye az arcolajról »

15 ruhadarab ötvenféleképpen: így öltözködj változatosan kis gardróbból »

Gúnyolódni ment a divathétre, stílusikon lett belőle: imádták a fotósok »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Baconbe tekert húsrolád

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg darált hús (SÓ NEM KELL!)
  • nagy zacskó szeletelt bacon
  • 15 dkg füstölt sajt
  • 15 dkg gépsonka
  • 1 tojás
  • 2 db nagyobb ecetes uborka
  • 1 db tejbe áztatott zsemle (jól kinyomkodva)
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A sonkát, sajtot és uborkát apróra felszeletelem, és az alapanyagokkal együtt jól összedolgozom. Ezután kis rudakat formálok belőle, majd belecsavarom a baconbe. Hőálló tálba rakom az elkészült rudakat, majd zsiradék hozzáadása nélkül(mert a bacon enged kicsit)200°C-on, fólia alatt 40 percig sütöm. Ezután leveszem a fóliát és szépen megpirítom.
Ízletes és kiadós!

Ezt is szeretjük