Baconbe tekert húsrolád

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Hogyan lesz az irodai outfit fantáziadús? 6 nélkülözhetetlen ruhadarabot mutatunk »

A legjobb hajerősítő szer, mégis csak ritkán hallunk róla: görögszéna hajhullás ellen »

10 tipp a tiszta arcbőrért: egyszerű lépések az instant szépségért »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Baconbe tekert húsrolád

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg darált hús (SÓ NEM KELL!)
  • nagy zacskó szeletelt bacon
  • 15 dkg füstölt sajt
  • 15 dkg gépsonka
  • 1 tojás
  • 2 db nagyobb ecetes uborka
  • 1 db tejbe áztatott zsemle (jól kinyomkodva)
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A sonkát, sajtot és uborkát apróra felszeletelem, és az alapanyagokkal együtt jól összedolgozom. Ezután kis rudakat formálok belőle, majd belecsavarom a baconbe. Hőálló tálba rakom az elkészült rudakat, majd zsiradék hozzáadása nélkül(mert a bacon enged kicsit)200°C-on, fólia alatt 40 percig sütöm. Ezután leveszem a fóliát és szépen megpirítom.
Ízletes és kiadós!

Ezt is szeretjük