Hússaláta

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hússaláta

Hozzávalók 6 személyre:

  • 30 dkg gépsonka
  • 30 dkg főtt burgonya
  • 10 dkg csemege uborka
  • 1 db pritaminpaprika
  • 2 db alma
  • 4 dl tejföl
  • 1 dl majonéz
  • 1 ek mustár
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A hozzávalókat tetszés szerint csíkokra vagy kockákra vágjuk. Elkészítjük a tartármártást: a tejföllel kikeverjük a majonézt, a mustárt, teszünk hozzá ízlés szerint cukrot, végül sózzuk, borsozzuk. Végül a kész tartármártást összekeverjük a felaprított hozzávalókkal. Néhány órát hagyjuk állni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.

1
2
Ezt is szeretjük