Gyümölcsök fenséges találkozása
Ez is érdekelhet
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Nyári Dia plasztikája után melltartós fotót posztolt: sokan dicsérik őszinteségéért
- 100 kilós, 12 éves gyönyörű lányok: halálra etetik őket, mert úgy a szépek
- Az auschwitzi nőgyógyász, aki Mengelétől mentette meg a várandós rabokat: döntése az élete végéig üldözte Gisella Perlt
- Melania Trump élete nagyon megváltozott, mióta nem first lady: bennfentesek kotyogták ki
- Így néztek ki a modern nappalik a Kádár-korszak panelházaiban: mindenki erre vágyott
Gyümölcsök fenséges találkozása
Hozzávalók 2 személyre:
- 4 szelet karaj
- fél karika camembert sajt
- 6 szem aszalt szilva
- só
- bors
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- szezámmag
- 2 nagyobb alma
- 4 ek. ribizli lekvár
- víz
- édesítő
- 1 cs. zacskós rizs
- 1/4 barack konzerv
Elkészítés:
Az almákhoz egy edénybe vizet engedünk, és édesítőt teszünk bele. Az almákat meghámozzuk és félbevágjuk, a magházat kikaparjuk, és az édesítős vízbe tesszük, kb. 15 percig fedő alatt főzzük. Majd 1-1 ek. lekvárral megtöltjük tálalás előtt.
A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd apróra vágott sajttal és aszalt szilvával megtöltjük a szeleteket. A húsokat felgöngyöljük, majd óvatosan bepanírozzuk őket. Bő, forró olajban 10 perc alatt készre sütjük.
A barackos rizzsel annyi teendőnk van, hogy a rizst kifőzzük - én egy hagymát dobok a rizs vízébe, hogy jobb íze legyen - és hozzáadjuk az apróra vágott barackokat.



Még több recept