Tejszínes-meggyes csokitorta
Tejszínes-meggyes csokitorta
Hozzávalók 12 személyre
Tészta
- 7 tojás
- 7 kanál liszt
- 7 kanál cukor
- 1 csomag sütőpor
- 5 evőkanál kakaópor
- fél dl olaj
Krém
- 1 kis dobozos habtejszín
- 2 csomag csoki ízű pudingpor
- 4 kanál cukor
- 8 dl tej
- magozott meggy
Elkészítés:
A piskóta tésztához valókat a szokásos módon
összeállítjuk, majd tortaformába tesszük és 35 perc alatt 165 fokon készre sütjük.
Megfőzzük a pudingot, kihűtjük, majd felverjük a tejszínt és óvatosan összekeverjük a pudinggal.
A piskótát 3 lapra osztjuk, betöltjük a tejszínes krémet, minden rétegre szórunk a meggyből.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept