Gyors diós- fahéjas

Ez is érdekelhet

A jótékonyság ősszel sem áll meg (x)

Kukkants be az Illatszertárba! (x)

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

Ami neked felesleges, másnak érték: így lehet jól jótékonykodni

beauty and style

Nem tökéletes az alakjuk, de taníthatnák a nőiességet: 3 nő 50 felett, aki csodásan öltözködik »

Nőies bokacsizmák 10 ezer forint alatt: ezek a legsikkesebb fazonok idén ősszel »

Így soha nem ismernél rá a 47 éves, szexi szupermodellre: Heidi Klum az átváltozások mestere »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gyors diós- fahéjas

Hozzávalók 8 személyre:

  • 10 púpozott evőkanál liszt
  • 10 csapott evőkanál cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 3 egész tojás
  • 10-12 dkg Vénusz sütőmargarin
  • fél csomag sütőpor
  • késhegynyi étkezési szódabikarbóna
  • 1 púpozott teáskanál fahéj
  • 3 evőkanál bármilyen lekvár/dzsem ( Csak ne legyen cseppfolyós meg íz!!!)
  • 10 evőkanál tej
  • 1 jó marék darált dió
Recept idők

Elkészítés:

Ezt a receptet nagyon könnyű elkészíteni ráadásul nem is drága és gyors sütemény. Kezdő háziasszonyok bizonyára szívükbe zárják, illetve fiatal menyasszonyok még édesebbé tehetik kedvesük napját ezzel a sütivel.

Előkészítése:
A margarint mikróban folyóssá olvasztom a jobb eldolgozás érekében.

Elkészítése:
A hozzávalókat keverőtálba helyezzük, alaposan összekeverjük. A tepsit kivajazzuk és a masszát a kivajazott tepsibe öntjük. (Lisztezni nem kell a tepsit!) A tetejét meghintjük darált dióval és előmelegített forró sütőbe helyezzük.( Közepes hőmérsékleten sütjük, de ezt sütője válogatja.) Amennyiben megsült azonnal ehető.

Tipp:
A süteményt lekvárral, dzsemmel kínálva nagyon laktató étel illetve a karácsonyi estéken forró narancsteával kellemesen nyugtató. Jó kis nassolnivaló ajándék bontogatás közben.

Jó étvágyat! :-)

1
2
Ezt is szeretjük