Gesztenyepuding

Ez is érdekelhet

Téged is vár a Lasselsberger-Knauf virtuális családi háza! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Vásárolj a neten is kényelmesen! (x)

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

beauty and style

Ilyen reklám eddig még nem volt: nem a nők teste, az számított, ami belül van »

Selymesen puha kezek egész télen: házi pakolás száraz, repedezett bőrre »

Csodát tesz a kiszáradt bőrrel, ha naponta ezt iszod: pillanatok alatt felfrissülsz tőle »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gesztenyepuding

Hozzávalók 2 személyre:

  • 7 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 7 dkg liszt
  • 2 dl tej
  • 25 dkg gesztenyepüré
  • 4 tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 3 cl rum
  • 7 dkg piskóta morzsa
Recept idők

Elkészítés:

Öt dkg vajból és hét dkg lisztből világos rántást készítünk. Közben a tejet felforraljuk és vaníliás cukorral ízesítjük. A vaníliás tejjel felengedjük a rántást, és simára keverjük.
Ezután belekeverjük a gesztenyepürét, a rumot, és a tojássárgákat.
Beletesszük a habbá vert tojásfehérjéket, a piskótamorzsát, és kivajazott, kristálycukorral hintett pudingformában 30 perc alatt kigőzöljük.

Ezt is szeretjük