Gesztenyepuding

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gesztenyepuding

Hozzávalók 2 személyre:

  • 7 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 7 dkg liszt
  • 2 dl tej
  • 25 dkg gesztenyepüré
  • 4 tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 3 cl rum
  • 7 dkg piskóta morzsa
Recept idők

Elkészítés:

Öt dkg vajból és hét dkg lisztből világos rántást készítünk. Közben a tejet felforraljuk és vaníliás cukorral ízesítjük. A vaníliás tejjel felengedjük a rántást, és simára keverjük.
Ezután belekeverjük a gesztenyepürét, a rumot, és a tojássárgákat.
Beletesszük a habbá vert tojásfehérjéket, a piskótamorzsát, és kivajazott, kristálycukorral hintett pudingformában 30 perc alatt kigőzöljük.

Ezt is szeretjük