Isteni házi bonbon, amit bárki el tud készíteni
Ez is érdekelhet
beauty and style

- A tavasz legmenőbb kulcsdarabja minden szettet feldob: a bőrhatású ing nagyon sikkes ha így variálod »
- Problémás bőrre igazi csodaszer a kén: lassan fejti ki hatását, de teljes megújítást végez az MSM »
- Döbbenetesen jól néz ki az 52 éves Kylie Minogue, és mindig szupernőies: nincs 160 centi, de jól trükközik a fazonokkal »
Top olvasott cikkek
- Nyári Dia plasztikája után melltartós fotót posztolt: sokan dicsérik őszinteségéért
- Kvíz: mennyire ismered Magyarországot? Teszteld magad!
- Az auschwitzi nőgyógyász, aki Mengelétől mentette meg a várandós rabokat: döntése az élete végéig üldözte Gisella Perlt
- Melania Trump élete nagyon megváltozott, mióta nem first lady: bennfentesek kotyogták ki
- Kvíz: melyik híres szerelmes filmből származik a fotó? Teszteld, felismered-e a romantikus mozikat egy kép alapján
Snickers bonbon
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 dkg kristálycukor
- 1 dkg Vénusz sütőmargarin
- 5 dkg cukrozott sűrített tej
- 2,5 dkg sós pörkölt földimogyoró
- 10 dkg étcsoki
Elkészítés:
Egy lábasban megolvasztjuk a cukrot a vajjal, majd hozzáadjuk a sűrített tejet.
Miután felforrt, a lángot kisebbre vesszük, és folyamatos keverés mellett kb. 10 perc alatt sűrűre főzzük. Ezután hozzáadjuk a mogyorót.
Ha van bonbonformánk, akkor az olvasztott csokival kikenjük a mélyedéseit, majd hűtőbe tesszük, míg megdermed. Utána egy újabb réteget rákenünk, majd megint hűtőbe tesszük. Ezután megtöltjük a kihűlt mogyorós masszával, és a maradék csokival lezárjuk a bonbonokat. Hűtőbe tesszük 20-30 percre, majd kiborítjuk a bonbonokat a formából.
Bonbonforma híján pedig a kihűlt mogyorós masszát a már dermedő olvasztott csokiba hempergetjük, sütőpapíron hagyjuk megdermedni.

Még több recept