Szilvás lepény

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

Tasnádi Bence színész jóképű, tehetséges és lázadó – Akárcsak Mozart, akit játszik

beauty and style

Gyönyörű esküvői ruhák, amiket a nyüzsgő nagyváros ihletett: a Daalarna modern hercegnőknek tervezett »

Így nem lesz unalmas a fekete és fehér kombinációja: stílusos szetteket mutatunk »

Nem sokat bíznak a képzeletre a 80-as évek legdögösebb ruhafazonjai: Emily Ratajkowski sportot űz a villantásból »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Szilvás lepény

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg szilva
  • 1 evőkanál Vénusz sütőmargarin
  • 3 db tojás
  • 8 dkg cukor
  • 1,2dl tej
  • 15 dkg rétesliszt
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 2 evőkanál citromlé
Recept idők

Elkészítés:

A tojásokat a cukorral keverjük fehéredésig, a tejjel apránként engedjük fel. Hozzáadjuk a lisztet, citromhéjat, és a citromlevet. A szilvát vágjuk szeletekre, terítsük kivajazott tűzálló tálba, és borítsuk be tésztamasszával. 190 fokon süssük, kb, 40 percig.

Ezt is szeretjük