Hideg csokis kocka

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

Tasnádi Bence színész jóképű, tehetséges és lázadó – Akárcsak Mozart, akit játszik

beauty and style

A 29 éves Rita Ora durván rákattant a cipődivatra: legújabb fazonjai éppolyan dögösek, mint ő maga »

Feszesíti a petyhüdt bőrt, elsimítja a mikroráncokat: a frakcionált CO2 lézeres kezelés korrigálja a bőrhibákat »

Nőiesek, és szépen elrejtik a hasat ezek a szettek: előnyös fazonok gömbölyded idomokra »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hideg csokis kocka

Hozzávalók 12 személyre:

Tészta

  • 5 tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 5 evőkanál liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 3 evőkanál étolaj
  • 3 evőkanál kakaó

Krém

  • 1 l tej
  • 8 evőkanál cukor
  • 3 csomag vaníliás pudingpor
  • 25 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 20 dkg porcukor

Csokibevonó

  • 10 dkg étcsokoládé
  • kis db Vénusz sütőmargarin
  • kevés tej
Recept idők

Elkészítés:

A piskótához habosra keverjük a tojásokat, cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk az étolajat, sütőport, lisztet és a kakaót. A masszát beleöntjük a kikent sütőformába és 180 C-ra előmelegített sütőben kb. 17 percig sütjük. Meleg piskótát félbevágjuk. Előkészítjük a krémet: tejből, pudingból és cukorból kissé sűrű pudingot főzünk, hagyjuk kihűlni. Margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lehűlt pudingot és sima krémmé keverjük. A krémet rá öntjük a piskóta alsó részére, majd a felső piskótalappal betakarjuk. A csokoládét felolvasztjuk 1 kis margarinon és bevonjuk vele a piskótát. Hűtve tároljuk. Jó étvágyat hozzá!! :)

Ezt is szeretjük