Túrótorta tejszínes krémmel
Túrótorta tejszínes krémmel
Hozzávalók 4 személyre
Tészta
- 3 db tojás
- 10 dkg cukor
- 10 dkg liszt
Töltelék
- 25 dkg túró
- 12 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg mascarpone
- 1 db citrom reszelt héja, és leve
- _Díszítés_
- 20 dkg málna
- 1 db piros tortazselé
Elkészítés:
2 piskótalapot sütünk. Az egyiket a tortakarika aljára tesszük, a karikát egy sütőpapírcsíkkal kibéleljük. A túrót jól kikeverjük. A porcukrot, a vaníliás cukrot,, a reszelt citromhéjat a mascarponéval elkeverjük, majd krémes állagúra habosítjuk. Belekeverjük a túrót, és a citromlevet, az előkészített tortakarikába töltjük. A másik piskótalappal lefedjük. A málnát a piskóta tetejére halmozzuk, és a nem túl meleg tortazselét ráöntjük a málnaszemekre.Dermedni hagyjuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept