Őszibarackos Túrótorta

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

Tasnádi Bence színész jóképű, tehetséges és lázadó – Akárcsak Mozart, akit játszik

beauty and style

Nem tökéletes, mégis imádja a divatvilág: az örmény modell a Gucci új kedvence »

Mennyei bőrápoló ínyencségek, a pihe-puha selymességért: őszi illatvarázzsal csábítanak »

A Hadid-lányok 56 éves édesanyja bomba formában van: Yolanda akár ma is modellkedhetne »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Őszibarackos túrótorta

Hozzávalók 8 személyre:

  • 10 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 10 dkg cukor
  • 2 tojás
  • 10 dkg cukor
  • 20 dkg liszt
  • 1 citrom
  • 1 csomag zselatin
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag tortazselépor v.zselatin
  • 5-6 evőkanál tej
  • 50 dkg túró
  • 2 dl natúr joghurt
  • 50 dkg őszibarack
  • 3 dl szűrt baracklé
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 10 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 10 dkg cukor
Recept idők

Elkészítés:

A tojásokat a vajjal és cukorral habosra keverjük,apránként hozzáadjuk a lisztet,sütőport,tejet(ezeket alaposan összedolgozzuk).A masszát kivajazott tortaformában elsimítjuk,előmelegített sütőben 180-200 fokon negyed óra alatt megsütjük.A túrókrém elkészítése:A túrót szűrőn áttörjük,simára keverjük a natúr joghurttal,eközben ízesítjük cukorral,vaníliás cukorral,a reszelt citromunk héjával,citromlével.A zselatint kevés szűrt baracklében feloldjuk és belekeverjük a túrókrémbe(még melegen ajánlott).A túrós masszát elegyengetjük a kihűlt tésztalapon és már mehet is a hűtőbe,ha már a hűtőben megdermedt a tetejét szépen körberakosgatjuk a barackszeletekkel(bármilyen gyümölccsel meg lehet csinálni).A tortazseléport vagy zselatint feloldjuk baracklében ,és ráöntjük a tortánk tetejére,ha ez is megdermedt kész is vagyunk a finom tortánkkal.Jó étvágyat!:)

Ezt is szeretjük