Gesztenyés tejszínes torta

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gesztenyés tejszínes torta

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1 gesztenyemassza
  • ízlés szerint cukor
  • 1 kis csomag tejháztartási keksz
  • 1 csomag vanília puding
  • 1 csomag csoki puding
  • 1 Vénusz sütőmargarin
  • 1 doboz tejszín
  • piskótatészta
  • ízlés szerint 2 zacskó vaníliacukor
  • 6 dl tej
Recept idők

Elkészítés:

Sütünk egy piskótát, majd kettévágjuk. Megfőzzük a két pudingot 4-4 dl tejjel külön-külön cukorral és vaníliacukorral, majd hozzákeverünk fél-fél margarint. A gesztenyemasszát összetörjük és felöntjük kevés tejjel, hogy kenhető legyen. Az alsó piskótára rákenjük a kihűlt csokipudingos krémet, erre egy réteg tejbe áztatott háztartási kekszet, majd erre rá a tejes gesztenyemasszát, a vaníliás pudingos krémet. Mindennek a tetejére ráterítjük a felső piskótánkat. A külsejét cukrozott felvert tejszínhabbal díszíthetjük.

Jó étvágyat!

Ezt is szeretjük