Gesztenyés tejszínes torta

Ez is érdekelhet

Ki ne szeretné előre látni a jövőt? (x)

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Borozzunk együtt: legyél trendszetter, válaszolj, nyerj! (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Bonyodalom a Hotel Numerában. (x)

beauty and style

Amiért a tej nem jó a bőrnek: tudományosan is igazolva »

Hatékony, házi praktikák korpa ellen: 4 tipp az egészséges fejbőrért »

Bőrápoló olajok kismamáknak striák ellen: gyengéd, de mély ápolást adnak »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gesztenyés tejszínes torta

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1 gesztenyemassza
  • ízlés szerint cukor
  • 1 kis csomag tejháztartási keksz
  • 1 csomag vanília puding
  • 1 csomag csoki puding
  • 1 Vénusz sütőmargarin
  • 1 doboz tejszín
  • piskótatészta
  • ízlés szerint 2 zacskó vaníliacukor
  • 6 dl tej
Recept idők

Elkészítés:

Sütünk egy piskótát, majd kettévágjuk. Megfőzzük a két pudingot 4-4 dl tejjel külön-külön cukorral és vaníliacukorral, majd hozzákeverünk fél-fél margarint. A gesztenyemasszát összetörjük és felöntjük kevés tejjel, hogy kenhető legyen. Az alsó piskótára rákenjük a kihűlt csokipudingos krémet, erre egy réteg tejbe áztatott háztartási kekszet, majd erre rá a tejes gesztenyemasszát, a vaníliás pudingos krémet. Mindennek a tetejére ráterítjük a felső piskótánkat. A külsejét cukrozott felvert tejszínhabbal díszíthetjük.

Jó étvágyat!

Ezt is szeretjük