Créme Brulée

Ez is érdekelhet

Pikali Gerda hisz a sors erejében: mindenkinek megvan a maga feladata, amit be kell teljesítenie (x)

Házépítési kisokos: ha még nincs elképzelésed az új otthonodat illetően (x)

Zöldebb iskolát a gyermekeinknek: csatlakozz egy nagyszerű jótékonysági programhoz! (x)

Mitől olyan jók a kézműves termékek? (x)

beauty and style

7 körömtrend, ami nagyon erős lesz ősszel: már most sokan választják ezeket a manikűröket »

7 apróság, amitől olcsó hatást kelt a cipőd, hiába költöttél rá sokat »

Nem mindegy, milyen szögből fényképeznek: több centit lecsalhatsz így a derekadból »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6 dl habtejszín
  • 1,5 cs bourbon vaníliás cukor
  • 8 db tojássárgája
  • 6 dkg cukor
  • barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

A tejszínt a bourbon vaníliás cukorral felmelegítjük.
8 db tojássárgáját 6 dkg cukorral kikeverjük, és hozzáöntjük a meleg tejszínt.
A krémet brulée formákba öntjük, és vízfürdőben sütőben 150 fokon 40-45 percig sütjük.
Az elkészült és kihűlt bruléék tetejére barna cukrot szórunk, és lehetőség szerint szakácsfáklyával ráégetjük.

Ezt is szeretjük