Gesztenyés süti sütés nélkül

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

A rövid dzseki az új divat: ilyen sokféleképpen viselheted »

Narancsbőrös a fenekük, mégis irtó dögösek: 5 híresség, akinek Photoshop nélkül hepehupás a bőre »

7 nyári ruhadarab, amit még nem kell elraknod: kora ősszel is szükséged lesz rájuk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 8 személyre:

Tészta

  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 20 dkg darált keksz
  • 18 dkg Vénusz sütőmargarin

Krém

  • 9 dl tej
  • 3 csomag vaníliás puding
  • 2 evőkanál kristálycukor
  • 25 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 25 dkg porcukor
  • 3 dl növényi tejszín
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1,5 dl tej
  • kicsi rumaroma
  • kb. két csomag babapiskóta
  • reszelt csoki
Recept idők

Elkészítés:

A gesztenyemasszát, a darált kekszet, a 18 dkg margarint össze gyúrjuk, egy közepes tepsibe egyenletesen elnyomkodjuk.
Krém: A 9 dl tejet, 3 csomag vaníliás pudingot a két evőkanál kristálycukrot és a vaníliás cukrot folytonos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt krémhez adjuk, a két krémet még együtt habosítjuk.
A krémnek a felét a tepsiben lévő tésztára kenjük ezután a rumos tejben áztatott babapiskótával kirakjuk, következik a krém másik fele, azzal befedjük. A tejszínt kemény habbá verjük és a krém tetejére simítjuk, majd reszelt csokival díszítjük.

Ezt is szeretjük