Málnás túrós álom

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Pattanáskezelés IPL villanófénnyel: árak,kockázatok, eredmény »

A legszebb smink kék szemhez 3 perc alatt: videón a zseniális technika »

Pórustisztító, házi arcpakolás 4 hozzávalóból: azonnal kitisztul a bőr »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Málnás túrós álom

Hozzávalók 12 személyre:

  • 6 tojás
  • 4 evőkanál víz
  • 10 evőkanál cukor
  • 10-12 evőkanál liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 30-50 dkg málnavelő
  • 3 teáskanál zselatin
  • 3 evőkanál porcukor
  • 50 dkg tehéntúró
  • 2 evőkanál porcukor
  • 2 csomag vaníliacukor
  • 5-6 dl növényi habalap
Recept idők

Elkészítés:

A 3 tojásból, 2 kanál vízből, az 5 evőkanál cukorral, 5-6 evőkanál liszttel, 1 teáskanál sütőporral megsütünk egy 29*30 cm-es tepsiben vékony piskótát. Kihűtjük. Ebből a lapból kettőre lesz szükségünk.
A málnát magmentesítjük, majd belekeverjük a beáztatott és felfőzött, kicsit kihűtött zselatint és a 3 evőkanál porcukrot.
A tehéntúrót szitán áttörjük, a két evőkanál porcukrot és a vaníliáscukrot hozzákeverjük.
Felverjük keményre a növényi habalapot, megfelezzük. Egyik felét a málnavelőhöz, másik felét az áttört túróhoz adjuk.
Az egyik piskótalapra rákenjük a túrós krémet, majd erre jön a málnás krém, a másik piskótalappal beborítjuk, megporcukrozzuk.

Ezt is szeretjük