Ádám Éva szelet
Ez is érdekelhet
- Minden eddiginél fontosabb most a vérplazmaadók szerepe - csatlakozz! (x)
- Túl a virágon: 5 egyedi ajándékötlet anyák napjára! (x)
- Hatékony ápolás a természettel összhangban (x)
- Tudod, hol vásárol Lékai-Kiss Ramóna? (x)
- Védjük meg kedvenceinket! (x)
- Eljött a kert- és teraszszépítés ideje! (x)
- Szédülés idős korban: ártalmatlannak tűnik, de komoly következménye lehet! (x)
beauty and style

- Gyógynövény a konyhából, amely megküzd a pattanásokkal és az öregedés jeleivel: a bazsalikom felpezsdíti a fáradt arcbőrt »
- Diana hercegné imádta ezt a vagány dzsekit, most újra divatos: emlékszel még a baseball- és bomberfazonra? »
- Nőiesen telt, párnás a hasa, és a Victoria’s Secret modellje: már nem csak sovány nőkkel reklámozza fehérneműit a márka »
Top olvasott cikkek
- Emilio felesége bombázó modellé fogyott: Tináról dögös fotók készültek
- Kvíz: melyik folyó mellett van Makó? 10 kérdés Magyarország földrajzáról
- Gregor Bernadett levágatta hosszú haját: a rövidebb frizurát imádják a rajongói
- Valódi női testek este, vetkőzés után
- Heti horoszkóp április 19-től 25-ig: a Halak örömhírt, a Kos ezernyi bókot kap
Ádám Éva szelet
Hozzávalók 12 személyre:
- 12 db tojás
- 12 kanál + 6 kanál liszt
- 1 sütőpor
- 12 kanál + 30 dkg + 30 dkg cukor
- 1,5 liter tej
- 3 vanília ízű pudingpor
- 50 dkg Vénusz sütőmargarin
- 2 kanál cappuccino
- 1 tasak 3:1 instant kávé
- 2 vaníliás cukor
- 2,5 dl tejszín
Elkészítés:
A tojásokból hagyományos módon 4 piskótát sütünk. Megpörkölünk 30 dkg cukrot és 3 piskótára gyors mozdulattal szét locsoljuk. A 1,5 liter tejben megfőzzük a 30 dkg cukrot, 3 vaníliás pudingot és a 6 kanál lisztet. Ha kihűlt beletesszük a habosra kikevert margarint és 3 részre osztjuk. Az első krémbe a vaníliás cukrot, a másodikba a cappuccinot, a harmadikba a 3:1 instant kávét dolgozzuk bele. Megkenjük a piskótákat sorjában a krémmel. A 2,5 dl tejszínt fölverjük és tetejére kenjük. ( lehet csokimáz is)

Még több recept