Gyömbérkenyér

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

beauty and style

Mennyei bőrápoló ínyencségek, a pihe-puha selymességért: őszi illatvarázzsal csábítanak »

A Hadid-lányok 56 éves édesanyja bomba formában van: Yolanda akár ma is modellkedhetne »

Nem tarolta le a mamafazon a szűk szárú farmert, még mindig irtó divatos: idén ősszel így lehetsz csinos benne »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gyömbérkenyér

Hozzávalók 4 személyre:

  • 3 db tojás
  • 12 dkg cukor
  • 6 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 18 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 10 dkg dió
  • 5 dkg étcsokoládé
  • 5 dkg kandírozott gyömbér
  • 1 evőkanál rum
  • kevés tej
Recept idők

Elkészítés:

A tojásokat a cukorral, a puha vajjal elkeverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a durvára vagdalt diót és étcsokoládét, a kandírozott gyömbért, a rumot és annyi tejet öntünk hozzá, hogy egynemű tésztát kapjunk. Vajazott lisztezett formába öntjük, a tetejét elsimítjuk. Először 190 fokon 10 percig, majd 170 fokon tovább sütjük.

Ezt is szeretjük