Karolina linzer
Karolina linzer
Hozzávalók 6 személyre
- 28 dkg Vénusz sütőmargarin
- 60 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 20 dkg darált dió
- 2 dl tejföl
Elkészítés:
A hozzávalókat jól összegyúrjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap kinyújtjuk a tésztát 3-4 mm vastagra és kiszaggatjuk. A tepsit sütőpapírral kibéleljük és 200 fokon megsütjük szép barnára. Amikor kihűlt, barack lekvárral megkenjük és a tetejére csoki mázat teszünk. Ezt hagyjuk jól megpuhulni, majd fogyaszthatjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept