Hamis marcipángolyók
Hamis marcipángolyók
Hozzávalók 4 személyre
- 20 dkg porcukor
- 12 dkg Vénusz sütőmargarin
- 25 dkg darált keksz
- 28 dkg gríz
- mandula aroma
- 20 evőkanál tej
- csoki
Elkészítés:
20 dkg porcukrot összekeverünk 12 dkg margarinnal. Hozzáadjuk a 25 dkg darált kekszet, a mandula aromát. 20 evőkanál forró tejben megfőzünk 28 dkg grízt és ezt is hozzákeverjük. Jól összekeverjük és a hűtőbe rakjuk... Ha meghűlt, kis gombócokat formálunk belőle és olvasztott csokiba mártjuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept