Mascarponés gyümölcstorta

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mascarponés gyümölcstorta

Hozzávalók 8 személyre:

  • 20 dkg darált keksz
  • 20 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 50 dkg mascarpone
  • 5 dl tejszín
  • 3 evőkanál porcukor
  • 2 habfixáló
  • 60 gyümölcs, karakteres ízű is legyen benne pl meggy, eper
Recept idők

Elkészítés:

A darált kekszet a felolvasztott vajjal morzsává keverjük. Kivajazott tortaformába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük.
A tejszínt a habfixálóval keményre verjük. A mascarponét összekeverjük a porcukorral és óvatosan elegyítjük a felvert tejszínnel. Beletesszük a gyümölcsöt és az összeset rátesszük a kekszes alapra. A tetejét gyümölccsel díszíthetjük. 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Nagyon finom.

Ezt is szeretjük