Répatorta krémsajtos mázzal

Ez is érdekelhet

A jótékonyság ősszel sem áll meg (x)

Kukkants be az Illatszertárba! (x)

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

A legropogósabb héjú, legpuhább kifli - A gyerekkorba repít vissza

A jótékonykodás legegyszerűbb formái: ha segíteni szeretnél, de nem tudod, hogyan állj neki

beauty and style

A tusvonal nem csak fekete lehet: érzékien nőies, színes verziókat mutatunk »

A macskaszem a legdivatosabb manikűr idén: nincs most ennél nőiesebb viselet »

Ugyanazt a pulóverruhát viseli 15 alkalommal a nő, de mindig másképp fest benne: nem kell sok a nőiességhez »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Répatorta krémsajtos mázzal

Hozzávalók 8 személyre:

  • 1 és 3/4 dl Vénusz olaj
  • 2 tojás
  • 10 dkg világos nádcukor
  • 3/4 teáskanál szódabikarbóna
  • 22 dkg liszt
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1/2 citrom héja
  • 1/2 narancs héja
  • 15 dkg sárgarépa lereszelve
  • 10 dkg dió durvára vágva
  • 12,5 dkg krémsajt
  • 25 dkg porcukor
  • 1-2 teáskanál citromlé
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagy tálba beletesszük a cukrot, az olajat, majd egyesével hozzáverjük a tojásokat, ezt egy kicsit kevergetjük.

Ezután belekerül a liszt, a szódabikarbóna, a fahéj, a só, a reszelt citrom, a narancshéj, és a reszelt répa, majd hozzáadjuk a diót is.

A tepsit kibéleljük sütőpapírral, majd beleöntjük a répatorta alapunkat.

200 °C fokon, körülbelül 20 percig sütjük, mindenképpen legyen a kezünk ügyében egy hústű, hogy magunk is tudjuk ellenőrizni, hogy hogyan áll a süteményünk.

Amíg a süti sül elkészítjük a mázat, amivel majd jól bekenjük.
A háromféle alapanyagot (krémsajt, porcukor, citromlé) egy kis tálba tesszük és alaposan összedolgozzuk.

Megvárjuk, amíg a répatortánk teljesen kihűl és ekkor a mázzal befedjük.

1
2
3
Ezt is szeretjük