Répatorta krémsajtos mázzal

Ez is érdekelhet

Téged is vár a Lasselsberger-Knauf virtuális családi háza! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Vásárolj a neten is kényelmesen! (x)

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

Idén cseréld a télikabátot fürdőrucira – Ezért érdemes Thaiföldre utaznod! (x)

beauty and style

3 természetes hajvilágosító módszer, ha télen is napszítta tincseket szeretnél »

Elrontottad a szemsminkedet? Ettől az 1 perces trükktől profi munkának fog tűnni »

A téli szezon legdivatosabb hajszínei és frizurái: a természetes nőiesség a fodrászok új mottója »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Répatorta krémsajtos mázzal

Hozzávalók 8 személyre:

  • 1 és 3/4 dl Vénusz olaj
  • 2 tojás
  • 10 dkg világos nádcukor
  • 3/4 teáskanál szódabikarbóna
  • 22 dkg liszt
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1/2 citrom héja
  • 1/2 narancs héja
  • 15 dkg sárgarépa lereszelve
  • 10 dkg dió durvára vágva
  • 12,5 dkg krémsajt
  • 25 dkg porcukor
  • 1-2 teáskanál citromlé
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagy tálba beletesszük a cukrot, az olajat, majd egyesével hozzáverjük a tojásokat, ezt egy kicsit kevergetjük.

Ezután belekerül a liszt, a szódabikarbóna, a fahéj, a só, a reszelt citrom, a narancshéj, és a reszelt répa, majd hozzáadjuk a diót is.

A tepsit kibéleljük sütőpapírral, majd beleöntjük a répatorta alapunkat.

200 °C fokon, körülbelül 20 percig sütjük, mindenképpen legyen a kezünk ügyében egy hústű, hogy magunk is tudjuk ellenőrizni, hogy hogyan áll a süteményünk.

Amíg a süti sül elkészítjük a mázat, amivel majd jól bekenjük.
A háromféle alapanyagot (krémsajt, porcukor, citromlé) egy kis tálba tesszük és alaposan összedolgozzuk.

Megvárjuk, amíg a répatortánk teljesen kihűl és ekkor a mázzal befedjük.

1
2
3
Ezt is szeretjük