Csokibomba

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

A magyaros csipkével is lehet újat mutatni: elbűvölő esküvői ruhák 2020-ra, magyar tervezőtől »

Ez a minta még a kockásat is lekörözi idén: a legdivatosabb pöttyös darabok, árakkal »

Tippek gyors körömnövekedéshez: nincs többé repedezés és letörés »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Csokibomba

Hozzávalók 6 személyre:

  • 15 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 3 db tojás
  • 15 dkg porcukor
  • 3 evőkanál kakaópor
  • 1-2 evőkanál rum vagy rumaroma
  • 2 csomag babapiskóta
  • 2 dl tejszín
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 2 evőkanál cukor
  • 2 dkg Vénusz sütőmargarin
  • kb. 1 dl víz
Recept idők

Elkészítés:

Habosra keverjük a Vénusz sütőmargarint a tojások sárgájával és a porcukorral. Hozzáadjuk a kakaóport, a rumot és végül a tojások habbá vert fehérjét.

Egy jénai tál aljára egy réteg krémet teszünk, erre jön a babapiskóta, majd ismét krém, babapiskóta és végül megint a krém.

Felverjük a tejszínt, majd kis halmokban az egész süti tetejét bevonjuk.

A mázhoz a kakaóport összekeverjük a cukorral, majd kevés vízzel sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve beledobjuk a Vénusz sütőmargarint, és addig keverjük, míg nem olvad el a csokiban.
Rácsorgatjuk a habra, és hűtőbe tesszük.

Aki nem szereti a tojást, pudingporral is elkészítheti, bár úgy nem az igazi.

Ha elkészült, tegyük be a hűtőbe, és hagyjuk állni kb. 1 éjszakát, hogy a piskóta megpuhulhasson

1
2
Ezt is szeretjük