Habos románc
Ez is érdekelhet
beauty and style

- Divatos és nőies, de nem kíméli a lábat a magassarkú: bütyök is kialakulhat, ha ezekre a dolgokra nem figyelsz »
- Egyetlen mozzanat, és sokkal csinosabb a blézer: karcsúsító övvel még a bő fazon is jobban mutat »
- A 40 éves Gisele Bündchen máris forrónadrágba bújt: a kétgyermekes modell csak a csúcsformát ismeri »
Top olvasott cikkek
- Kvíz: mennyire ismered Magyarországot? Teszteld magad!
- Kvíz: melyik folyó mellett van Makó? 10 kérdés Magyarország földrajzáról
- Gregor Bernadett levágatta hosszú haját: a rövidebb frizurát imádják a rajongói
- 10 kérdés biológiából, amit a suliban még tudni kellett: melyik igaz az állítások közül?
- Ő Gallusz Niki ritkán látott párja: Laurával 10 éve egy párt alkotnak
Habos románc
Hozzávalók 6 személyre:
- 10 dkg Vénusz sütőmargarin
- 14+15 dkg porcukor
- 2 db tojás
- 2 db tojás sárgája
- 2 tojás fehérje
- 14 dkg liszt
- 10 dkg barack lekvár
- 10 dkg darált dió
- 10 db egész dió bél
Elkészítés:
1.
A Vénusz sütőmargarint felolvasztjuk és összekeverjük a 14 dkg porcukorral,a tojással,a tojás sárgájával,és fokozatosan a liszttel.
2.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük,és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.
3.
Hagyjuk a tésztát kicsit kihűlni,majd megkenjük a lekvárral.A tojásfehérjét kemény habbá verjük,közben fokozatosan adjuk hozzá a porcukrot,a darált diót,majd a sütemény tetejére simítjuk.
4.
Ismét forró sütőbe helyezzük,és 5-10 percig sütjük. Amikor a hab már majdnem megsült,egész diót teszünk a tetejére,és még 2-3 percig pirítjuk.

Még több recept