Habos románc

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

beauty and style

Mennyei bőrápoló ínyencségek, a pihe-puha selymességért: őszi illatvarázzsal csábítanak »

A Hadid-lányok 56 éves édesanyja bomba formában van: Yolanda akár ma is modellkedhetne »

Nem tarolta le a mamafazon a szűk szárú farmert, még mindig irtó divatos: idén ősszel így lehetsz csinos benne »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Habos románc

Hozzávalók 6 személyre:

  • 10 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 14+15 dkg porcukor
  • 2 db tojás
  • 2 db tojás sárgája
  • 2 tojás fehérje
  • 14 dkg liszt
  • 10 dkg barack lekvár
  • 10 dkg darált dió
  • 10 db egész dió bél
Recept idők

Elkészítés:

1.
A Vénusz sütőmargarint felolvasztjuk és összekeverjük a 14 dkg porcukorral,a tojással,a tojás sárgájával,és fokozatosan a liszttel.
2.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük,és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.
3.
Hagyjuk a tésztát kicsit kihűlni,majd megkenjük a lekvárral.A tojásfehérjét kemény habbá verjük,közben fokozatosan adjuk hozzá a porcukrot,a darált diót,majd a sütemény tetejére simítjuk.
4.
Ismét forró sütőbe helyezzük,és 5-10 percig sütjük. Amikor a hab már majdnem megsült,egész diót teszünk a tetejére,és még 2-3 percig pirítjuk.

Ezt is szeretjük