Diós-csokoládés keksz

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

4 tipp: így védd a kisbabád bőrét! (x)

Vágyak, remények, pletykák: boldog békeidők hangulatát idéző, szellemes komédia érkezik (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

beauty and style

A 70-es években nem volt nőiesebb smink ennél, és most újra divatos – Póklábpillák egyszerűen »

A bőr és a haj csodafegyvere a squalane: elképesztő változást idéz elő »

Így még biztosan nem gondoltál a rövidnadrágra: nőies szettek, amikben ősszel is helyet kaphat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Diós-csokoládés keksz

Hozzávalók 6 személyre:

  • 10 dkg liszt
  • 3 dkg kakaó
  • 12 dkg darált mandula
  • 10 dkg xilit vagy cukor
  • 1 marék dió
  • 1 db tojás
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 10 dkg Vénusz sütőmargarin
  • fél teáskanál szódabikarbóna
  • 1 evőkanál vanília aroma
  • 2 evőkanál forró víz
  • csipetnyi só
Recept idők

Elkészítés:

A lisztet, a kakaót és a szódabikarbónát átszitáljuk. Hozzákeverjük a darált mandulát és a sót. A Vénusz sütőmargarint a cukorral habosra keverjük, majd
hozzáadjuk a tojást, a vanília aromát és a forró vizet. Ezután belekeverjük a kakaós lisztet. A diót és a csokoládét apróra vágjuk, és hozzákeverjük a keksz masszájához. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, a sütőt pedig előmelegítjük 180 fokra. Ezután a masszából kör alakú kekszeket formázunk, a sütőpapíros tepsire fektetjük, majd 15 percig sütjük.

Ezt is szeretjük