Sajtkenyér

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajtkenyér

Hozzávalók 8 személyre:

  • 70 dkg liszt
  • 5 dl joghurt
  • 2 tojás
  • 5 dkg Vénusz sütőmargarin
  • csipet só
  • 2 kiskanál szódabikarbóna
  • 20 dkg ricotta sajt vagy gomolya
  • fél kg feta sajt
  • 2 mozzarella golyó
  • 1 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A tésztát összegyúrjuk (liszt, joghurt, 2 tojás, Vénusz sütőmargarin, só, szódabikarbóna), pihentetjük 20 percig. Lisztezett deszkán a tésztát 4 részre osztjuk, majd azokat is elfelezzük. Mind a 8 részt ugyanakkorára, kerekre nyújtjuk, majd 4 részre rátesszük a sajtos tölteléket, a tetejükre pedig a \"tésztatetőt\". Körben végig összecsipkedjük az ujjunkkal, hogy ne folyjon ki a sajtos töltelék, és 220 fokos előmelegített sütőben megsütjük 15-20 perc alatt.

Ezt is szeretjük