Sajtkenyér

Ez is érdekelhet

Sasszemklinika - Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten (x)

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

7 divatos farmer, amit 6 ezer forint alatt szerezhetsz be tavaszra: nőies és menő fazonok töredék áron »

Helena Christensen 50 évesen sem szégyenlősködik: bőrruhában mutatta meg észbontó alakját »

Felemás csizmát vett fel, de nem feledékenységből: újra terjed a vidám trend »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sajtkenyér

Hozzávalók 8 személyre:

  • 70 dkg liszt
  • 5 dl joghurt
  • 2 tojás
  • 5 dkg Vénusz sütőmargarin
  • csipet só
  • 2 kiskanál szódabikarbóna
  • 20 dkg ricotta sajt vagy gomolya
  • fél kg feta sajt
  • 2 mozzarella golyó
  • 1 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A tésztát összegyúrjuk (liszt, joghurt, 2 tojás, Vénusz sütőmargarin, só, szódabikarbóna), pihentetjük 20 percig. Lisztezett deszkán a tésztát 4 részre osztjuk, majd azokat is elfelezzük. Mind a 8 részt ugyanakkorára, kerekre nyújtjuk, majd 4 részre rátesszük a sajtos tölteléket, a tetejükre pedig a \"tésztatetőt\". Körben végig összecsipkedjük az ujjunkkal, hogy ne folyjon ki a sajtos töltelék, és 220 fokos előmelegített sütőben megsütjük 15-20 perc alatt.

Ezt is szeretjük