Céklás-csokis brownie

Ez is érdekelhet

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Ezt tedd, ha kimostad a zsebkendőt a ruhával: ne rakd vissza a mosógépbe! »

A 36 éves Anne Hathaway több Photoshopot kapott a kelleténél: csak a mosolyáról lehet felismerni »

Smink a szemüveg alá: nem szűkül be a tekinteted, ha így fested ki »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Céklás-csokis brownie

Hozzávalók 8 személyre:

  • 25 dkg cékla meghámozva
  • 5 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 10 dkg min. 70% kakaótartalmú étcsokoládé
  • 2 rúd vanília
  • 10 dkg xilit (vagy cukor)
  • 2 kisebb tojás
  • 5,5 dkg mandulaliszt (finomra darált mandula)
  • 1 púpozott evőkanál kakaópor
Recept idők

Elkészítés:

A céklát meghámozzuk, felkockázzuk, majd puhára főzzük (kb. 30 perc). Ezután a főtt céklát botmixerrel keverjük össze a Vénusz sütőmargarinnal, az apróra tördelt
csokoládéval és a vanília kikapart belsejével. Egy másik tálban habverővel keverjük össze a xilitet és a tojást, míg habos állagú nem lesz. Adjuk hozzá a céklás keveréket és szitáljuk bele a mandulalisztet és a kakaóport. Keverjük simára. A tésztát egy 26 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortaformába öntöttem, majd 190 fokra előmelegített sütőben sütöttem 20 percig.

Ezt is szeretjük