Joghurt torta

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

4 tipp: így védd a kisbabád bőrét! (x)

Vágyak, remények, pletykák: boldog békeidők hangulatát idéző, szellemes komédia érkezik (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

beauty and style

A 70-es években nem volt nőiesebb smink ennél, és most újra divatos – Póklábpillák egyszerűen »

A bőr és a haj csodafegyvere a squalane: elképesztő változást idéz elő »

Így még biztosan nem gondoltál a rövidnadrágra: nőies szettek, amikben ősszel is helyet kaphat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Joghurt torta

Hozzávalók 6 személyre:

  • _Tészta_ l
  • lehet piskóta, babapiskóta tallér

Krém

  • 500 ml habtejszín
  • habfixáló
  • 2 doboz natúr joghurt
  • 2-3 evőkanál porcukor
  • 1 csomag zselatin
  • valamilyen gyümölcs (pl: nektatrin, erdei gyümölcs, eper)
Recept idők

Elkészítés:

A kész piskótát torta formába teszem. A natúr joghurtot, porcukrot kézi mixerrel összekeverem csomómentesre (kb 2-3 púpozott ek. porcukor , ízlés szerint) . Egy konzerves barackot felbontok összedarabolom, majd a cukros natúr joghurttal össze keverem. Eközben a gázon kevés vizet melegítek a zselatint bele öntöm folyamatos kevergetés mellett, majd a barackos joghurtos krémhez öntöm és elkeverem . Az 500 ml habtejszínt kemény habbá verem a habfixálót hozzáadom és a joghurtos, barackos krémet óvatosan belekeverem. a piskóta tetejére öntöm szépen elsimítom a tetejét, barackkal díszítem..
Az elkészítése roppant egyszerű, és gyors de nagyon finom.
Ajánlom kezdőknek profiknak egyaránt!!

Ezt is szeretjük