Joghurt torta
Ez is érdekelhet
- Minden eddiginél fontosabb most a vérplazmaadók szerepe - csatlakozz! (x)
- Túl a virágon: 5 egyedi ajándékötlet anyák napjára! (x)
- Hatékony ápolás a természettel összhangban (x)
- Tudod, hol vásárol Lékai-Kiss Ramóna? (x)
- Védjük meg kedvenceinket! (x)
- Eljött a kert- és teraszszépítés ideje! (x)
- Szédülés idős korban: ártalmatlannak tűnik, de komoly következménye lehet! (x)
beauty and style

- Az előnyös öltözködés évekkel fiatalíthatja a megjelenést: szuper tippek, amik jól jönnek 40 felett »
- Igazán nőies frizurák a hét minden napjára, ha unod a szimpla copfot: a hajad lesz a megjelenésed fénypontja »
- Sosem gondoltad volna, hogy ezek a divatszínek milyen jól mutatnak együtt: minden szettből kihozzák a maximumot »
Top olvasott cikkek
- Kvíz: mennyire ismered Magyarországot? Teszteld magad!
- Gregor Bernadett levágatta hosszú haját: a rövidebb frizurát imádják a rajongói
- Kvíz: melyik folyó mellett van Makó? 10 kérdés Magyarország földrajzáról
- 10 kérdés biológiából, amit a suliban még tudni kellett: melyik igaz az állítások közül?
- Ő Gallusz Niki ritkán látott párja: Laurával 10 éve egy párt alkotnak
Joghurt torta
Hozzávalók 6 személyre:
- _Tészta_ l
- lehet piskóta, babapiskóta tallér
Krém
- 500 ml habtejszín
- habfixáló
- 2 doboz natúr joghurt
- 2-3 evőkanál porcukor
- 1 csomag zselatin
- valamilyen gyümölcs (pl: nektatrin, erdei gyümölcs, eper)
Elkészítés:
A kész piskótát torta formába teszem. A natúr joghurtot, porcukrot kézi mixerrel összekeverem csomómentesre (kb 2-3 púpozott ek. porcukor , ízlés szerint) . Egy konzerves barackot felbontok összedarabolom, majd a cukros natúr joghurttal össze keverem. Eközben a gázon kevés vizet melegítek a zselatint bele öntöm folyamatos kevergetés mellett, majd a barackos joghurtos krémhez öntöm és elkeverem . Az 500 ml habtejszínt kemény habbá verem a habfixálót hozzáadom és a joghurtos, barackos krémet óvatosan belekeverem. a piskóta tetejére öntöm szépen elsimítom a tetejét, barackkal díszítem..
Az elkészítése roppant egyszerű, és gyors de nagyon finom.
Ajánlom kezdőknek profiknak egyaránt!!
Még több recept