Hamis trüffel golyók

Ez is érdekelhet

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

Fantasztikus Show-val vár A Kicsi Gesztenye Klub november végén a BOK csarnokban! (x)

Mit diktál a téli kabáttrend 2018-ban? A stylist tippjei (x)

Hogyan segíts, ha bedugult a pici orra? Az orröblítés aranyszabályai (x)

10 hely, amiről álmodoznak a magyarok - Idén csupán egy európai város került fel a listára. (x)

beauty and style

Hatékony trükk homlokráncok ellen, ami egy filléredbe sem kerül »

Helyén tartja a sminket, matt hatást ad, és nem szárítja ki a bőrt: sminkfixálót teszteltünk »

A 72 éves Susan Sarandon még mindig irtó dögös – Neki a merész stílus is jól áll »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hamis trüffel golyók

Hozzávalók 2 személyre:

  • 100 ml föző tejszín
  • 1 tábla fehér- vagy étcsokoldé
  • 20 dkg Vénusz margarin
  • darált keksz
  • örült földimogyoró vagy reszelt kókusz
  • kakaópor
Recept idők

Elkészítés:

Lábasba felmelegítem a tejszínt majd amikor már kezd kicsit kezd forrni, akkor beleteszem a kockára vágott vajat. A vaj hideg is lehet. Hagyom, hogy szépen elolvadjon a vaj. Ezután beleteszem a fehér vagy az ét tábla csokit. Amikor kezd olvadni a csoki ami kb. fél perc lehet vagy annyi sem, akkor leveszem a tűzről. Majd beleöntöm ezt a masszát egy hőálló edénybe hagyom, hogy kihűljön. Ezután fagyasztóba vagy hűtőbe is lehet tenni egy egész napra. A massza kicsit hasonlítani fog a pudingra nem kell megijedni ha nem gyúrható, mert a darált keksz fogja össze tartani. Tehát ha pihent a massza egy napot, akkor hozzáteszek annyi darált kekszet míg gyúrható nem lesz. Ha már gyúrható, akkor golyókat kezdek gyúrni.
Ha fehér csokisat csináltunk, akkor a golyókat kókuszban forgatom meg. Ha étcsokisat csináltunk akkor örült földimogyoróban forgatom meg. A földimogyorósat én úgy szoktam, hogy nagyobb darabokba hagyom nem kell teljesen por állagúra, erre legegyszerűbb ha robotgéppel csináljuk. Ha valaki szereti a kakaósat, akkor az étcsokisat abba is bele lehet forgatni.

Ui.:
Képet nem tudok tölteni sajna, de hamarosan lesz.

Ezt is szeretjük