Boldog Újévet! torta
Ez is érdekelhet
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Nyári Dia plasztikája után melltartós fotót posztolt: sokan dicsérik őszinteségéért
- 100 kilós, 12 éves gyönyörű lányok: halálra etetik őket, mert úgy a szépek
- Az auschwitzi nőgyógyász, aki Mengelétől mentette meg a várandós rabokat: döntése az élete végéig üldözte Gisella Perlt
- Melania Trump élete nagyon megváltozott, mióta nem first lady: bennfentesek kotyogták ki
- Így néztek ki a modern nappalik a Kádár-korszak panelházaiban: mindenki erre vágyott
Boldog Újévet! torta
Hozzávalók 8 személyre:
Piskóta
- 8 tojás
- 8 kanál liszt
- 8 kanál cukor
- pici szódabikarbóna
- _Krém_
- 1 csomag csokoládé ízű pudingpor
- 3 dl víz
- porcukor
- 25 dkg Vénusz sütőmargarin
- 25 dkg porcukor
- 1-2 kanál kakaó, v. csoki aroma
- kis rum v.aroma
Elkészítés:
A tojásfehérjét 2 kanál cukorral keményre verjük, a maradék cukrot a tojássárgával verjük. Kanalanként hozzáadjuk a lisztet, majd óvatosan a fehérjehabot.
Egy kapcsos tortaforma aljába sütőpapírt teszünk, beleöntjük a masszát, 190 C fokos sütőben megsütjük.
Krém hozzávalóit elkészíteni:
1 főzős csokoládé puding
3 dl vizet kis cukorral felfőzünk kihűtjük
25 dkg Vénusz sütőmargarint 25 dkg cukorral habosra keverjük (mehet bele pici rum) a kihűlt pudinggal csomómentesre keverjük.
Betölteni a piskótát ( három lapba vágni)
Rózsaszínű nyújtható cukormázzal ( vagy pillecukorból készült bevonóval) bevonni, díszíteni.

Még több recept