Boldog Újévet! torta

Ez is érdekelhet

A jótékonyság ősszel sem áll meg (x)

Kukkants be az Illatszertárba! (x)

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

Ami neked felesleges, másnak érték: így lehet jól jótékonykodni

beauty and style

Nem tökéletes az alakjuk, de taníthatnák a nőiességet: 3 nő 50 felett, aki csodásan öltözködik »

Nőies bokacsizmák 10 ezer forint alatt: ezek a legsikkesebb fazonok idén ősszel »

Így soha nem ismernél rá a 47 éves, szexi szupermodellre: Heidi Klum az átváltozások mestere »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Boldog Újévet! torta

Hozzávalók 8 személyre:

Piskóta

  • 8 tojás
  • 8 kanál liszt
  • 8 kanál cukor
  • pici szódabikarbóna
  • _Krém_
  • 1 csomag csokoládé ízű pudingpor
  • 3 dl víz
  • porcukor
  • 25 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 25 dkg porcukor
  • 1-2 kanál kakaó, v. csoki aroma
  • kis rum v.aroma
Recept idők

Elkészítés:

A tojásfehérjét 2 kanál cukorral keményre verjük, a maradék cukrot a tojássárgával verjük. Kanalanként hozzáadjuk a lisztet, majd óvatosan a fehérjehabot.
Egy kapcsos tortaforma aljába sütőpapírt teszünk, beleöntjük a masszát, 190 C fokos sütőben megsütjük.

Krém hozzávalóit elkészíteni:

1 főzős csokoládé puding
3 dl vizet kis cukorral felfőzünk kihűtjük

25 dkg Vénusz sütőmargarint 25 dkg cukorral habosra keverjük (mehet bele pici rum) a kihűlt pudinggal csomómentesre keverjük.

Betölteni a piskótát ( három lapba vágni)

Rózsaszínű nyújtható cukormázzal ( vagy pillecukorból készült bevonóval) bevonni, díszíteni.

Ezt is szeretjük