Serpenyős császármorzsa

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Serpenyős császármorzsa

Hozzávalók 2 személyre:

  • 3-4 dl tej
  • 14 evőkanál búzadara
  • 1 marék mazsola
  • 1 egész tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 evőkanál cukor
  • csípet só
  • 5-8 dkg Vénusz sütőmargarin
  • lekvár
Recept idők

Elkészítés:

A tojást, mazsolát, cukrokat, tejet, darát, sót összekeverem és az így kapott tésztát 10 percig állni hagyom.
Teflon serpenyőben a margarint felhevítem, ráöntöm a masszát.
Állandó kevergetés mellett ropogósra sütöm.
Legfinomabb sárgabarack lekvárral, de bármilyen lekvár illik hozzá.

Ezt is szeretjük