Serpenyős császármorzsa
Serpenyős császármorzsa
Hozzávalók 2 személyre
- 3-4 dl tej
- 14 evőkanál búzadara
- 1 marék mazsola
- 1 egész tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 evőkanál cukor
- csípet só
- 5-8 dkg Vénusz sütőmargarin
- lekvár
Elkészítés:
A tojást, mazsolát, cukrokat, tejet, darát, sót összekeverem és az így kapott tésztát 10 percig állni hagyom.
Teflon serpenyőben a margarint felhevítem, ráöntöm a masszát.
Állandó kevergetés mellett ropogósra sütöm.
Legfinomabb sárgabarack lekvárral, de bármilyen lekvár illik hozzá.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept