Fahéjas-zabpelyhes tallér

Ez is érdekelhet

Pikali Gerda hisz a sors erejében: mindenkinek megvan a maga feladata, amit be kell teljesítenie (x)

Házépítési kisokos: ha még nincs elképzelésed az új otthonodat illetően (x)

beauty and style

Ezek a legdivatosabb állatmintás darabok az üzletekben: 10 ezer forint alatt »

Ezt soha ne tedd a bőröddel: korábban fogsz ráncosodni, ha így bánsz vele »

Nicole Kidman hajszíne az őszi szezon új kedvence: ezt fogják legtöbbször kikeverni a fodrászok »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 15 dkg zabpehely vagy zabpehely alapú müzli
  • 15 dkg puha Vénusz sütőmargarin
  • 10 dkg cukor
  • 10 dkg finomliszt
  • 1 tojás
  • 1/2 teáskanál őrölt fahéj
  • 1/2 teáskanál szódabikarbóna
  • 1 csipet só
  • 10 dkg tejcsokoládé kockákra vágva
Recept idők

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra.
A margarint robotgéppel habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást. Egy másik tálba tegyük bele a többi hozzávalót és keverjük össze. Egy fakanállal dolgozzuk össze a két tál tartalmát.

Sütőpapírra egy kanál segítségével egymástól kb. 4 centire pottyantsunk kis gombócokat és süssük kb. 15 percet. Amikor készen vannak, még puhák, de ahogy kihűlnek, megszilárdulnak, és ropogósak lesznek.

Ezt is szeretjük