Fahéjas-zabpelyhes tallér

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

beauty and style

Mennyei bőrápoló ínyencségek, a pihe-puha selymességért: őszi illatvarázzsal csábítanak »

A Hadid-lányok 56 éves édesanyja bomba formában van: Yolanda akár ma is modellkedhetne »

Nem tarolta le a mamafazon a szűk szárú farmert, még mindig irtó divatos: idén ősszel így lehetsz csinos benne »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Fahéjas-zabpelyhes tallér

Hozzávalók 4 személyre:

  • 15 dkg zabpehely vagy zabpehely alapú müzli
  • 15 dkg puha Vénusz sütőmargarin
  • 10 dkg cukor
  • 10 dkg finomliszt
  • 1 tojás
  • 1/2 teáskanál őrölt fahéj
  • 1/2 teáskanál szódabikarbóna
  • 1 csipet só
  • 10 dkg tejcsokoládé kockákra vágva
Recept idők

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra.
A margarint robotgéppel habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást. Egy másik tálba tegyük bele a többi hozzávalót és keverjük össze. Egy fakanállal dolgozzuk össze a két tál tartalmát.

Sütőpapírra egy kanál segítségével egymástól kb. 4 centire pottyantsunk kis gombócokat és süssük kb. 15 percet. Amikor készen vannak, még puhák, de ahogy kihűlnek, megszilárdulnak, és ropogósak lesznek.

Ezt is szeretjük