Almás-diós nyelv
Almás-diós nyelv
Hozzávalók 6 személyre
- 3 tojás
- 30 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 30 dkg alma
- 1 csomag sütőpor
- 1 mokkáskanál fahéj
- csipet só
- 10 dkg dió
Elkészítés:
A 3 tojás fehérjéből kemény habot verünk, a tojássárgáját is beletesszük, és jól kikeverjük. Majd hozzáadjuk a cukrot, fahéjat, sót és reszelt almát, (nem kell kicsavarni a levét) valamint a sütőport.
Az így nyert masszába belekeverjük a lisztet.
Kizsírozott. kilisztezett tepsibe öntjük. Durvára darabolt dióval megszórjuk. Lassú tűzön kisütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept