Tejszínes-barackos szelet

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Itt vágd el a nadrágot, hogy csinos felső legyen belőle: csak egy nyisszantás »

Szomszéd lányból a végzet asszonya: Margot Robbie átalakulásai »

A legegyszerűbb szemsmink lusta napokra - 3 perc alatt kész »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 6 személyre:

  • 7 db tojás
  • 23 dkg kristálycukor
  • 20 dkg liszt
  • 24 dkg barack
  • 10 dkg baracklekvár
  • 5 dl tejszín
  • 3dkg porcukor
  • 1 cs.vaníliás cukor
  • 1 cs.habfixáló por
  • 10 dkg tejbevonó 3 dkg vaj
Recept idők

Elkészítés:

A tojásokat a cukorral habbá verjük, az átszitált lisztet adagolva óvatosan belekeverjük. Egy 30*40cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokon 30 percig sütjük. A kihűlt tésztát lekvárral megkenjük, és a felkockázott barackkal megszórjuk. Utána a tejszínt felverjük a kétféle cukorral és a habfixáló porral, dermedésig hűtjük. A csokit gőz fölött felolvasztjuk a vajjal, és a lehűlt masszára öntjük, újra dermedésig hűtjük. Meleg vízbe mártott késsel szeleteljük.

Blog.hu ajánló