Paplanos csirkemell
Paplanos csirkemell
Hozzávalók 2 személyre
- 1 db csirkemel filé
- 20 dkg gomba
- 5 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- 2db tojás
- kevés liszt
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A filézett csirke mellet be kell sózni, lisztben átforgatom, majd vajon átsütöm, utána jénaiba berakom.
Közben a gombát le kell reszelni és a maradék vajon meg kell dinsztelni és liszttel, tejszínnel be kell habarni, majd a 2 db tojássárgáját és ízlés szerint őrölt borsot kell keverni bele. A tojás fehérjét fel kell verni habnak és az egészet összekel keverni.
A csirkére rá kell a masszát önteni, majd sütőben meg kell sütni. Burgonyapürével tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept