Patiszonkrémleves -tök egészséges
Patiszonkrémleves -tök egészséges
Hozzávalók 4 személyre
- 1 db patisszon kockára vágva
- 1 doboz (200 ml) rizstejszín
- só
- ételízesítő
- 1 db (bio) zöldségleves kocka
- hántolt tökmag
- 1 evőkanál tökmagolaj
Elkészítés:
A meghámozott és kockára vágott patisszont feltesszük főzni picit több vízben, mint ami ellepi. Beletesszük a leveskockát, ízlés szerint a sót és az ételízesítőt. Puhára főzzük. Beleöntjük a rizstejszínt és összeturmixoljuk. Kóstoljuk és ha szükséges, még ízesítjük. Egyébként turmixolás után nem kell tovább főzni.
A hántolt tökmagot zsiradék nélkül, teflon serpenyőben, közben rázogatva megpirítjuk.
Tálaláskor a tányérba mert levest megszórjuk tökmaggal és 1 evőkanál tökmagolajat belecsurgatunk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept