Mézes-tárkonyos csirkeragu

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

Ez történik a testünkben köhögéskor - Rengeteg minden állhat a háttérben (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

„A pattanás normális” - Ezzel kampányolnak az Instagramon a retusálás ellen »

Ezt edd vacsorára, ha edzeni voltál: mindent pótol, amit kell, de nem hizlal »

Dianát így csak ritkán láthattuk: ilyen volt, amikor nem a nyilvánosságnak öltözködött »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg csirkemell
  • 4 szelet bacon szalonna
  • 20 dkg gomba
  • 2 közepes csemege uborka
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál méz
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 dl fehérbor
  • 1 mokkáskanál tárkony
  • só, bors, majoránna, ételízesítő
  • 1 pohár tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A kockákra vágott szalonnát kevés olajon kiolvasztom. Hozzáadom a vöröshagymát és a fokhagymát és üvegesre pirítom.
Ezután belerakom a felkockázott húst és addig pirítom, míg egy kis színt kap.
Hozzáadom a felszeletelt gombát és a csemege uborkát.
Beleteszem a mézet, mustárt és hozzáöntöm a bort, és belerakom a fűszereket.
Mikor a hús megpuhult, a tejföllel besűrítem.
Tésztával vagy rizzsel tálalom.

Blog.hu ajánló