Így végezhetsz gyorsan a házimunkával!
Időtakarékos tippek
Te ismered ezeket a tippeket? Kattints, és nézd meg, miben segíthetnek neked! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most nem praktikákat, hanem modern eszközöket ajánlunk, hogy házimunka helyett az igazán izgalmas dolgokra koncentrálhass! Berlinben bemutatták a leginnovatívabb háztartási gépeket, mi pedig kiválogattuk neked a legizgalmasabb modelleket.

Ráadásul a német fővárosban nemcsak új modelleket mutattak be, de felépült a Jövő Interaktív Konyhája is, ahol érintőképernyős médiafalon tölthetőek be a szükséges receptek, a közösségi oldalak, valamint minden olyan információ, ami a kulináris csemegék megalkotását segíti. Ha valaha ilyen konyhád lesz, inkább érzed majd magad egy űrállomás vezérlőjében, mint egy tűzhely felett!

Whirlpool: rivaldafényben a hatodik érzék

Nemcsak a jövőt felvázoló vízióban kap szerepet az intelligens infóáramlás, de már az idei termékekben is. A Supreme Care mosó- és szárítógép például összekapcsolódik a másikkal, hogy összehangolják a mosási és szárítási programot. Így a lehető legkíméletesebben és leghatékonyabban tisztítják meg a szennyest.

A hatodik érzék technológiával pedig mindkét gép képes optimalizálni víz- és energiafogyasztását, így kímélve a környezetet és a pénztárcádat.

A hatodik érzék technológiát a Whirlpool a Supreme NoFrost hűtőibe is beépítette, ennek segítségével egy-egy ajtónyitás után a beállított hőmérsékletet ötször gyorsabban állítja helyre a hűtőgép egy hagyományos fridzsiderhez képest. Az új SmartCook indukciós főzőlapokba épített hatodik érzék pedig lépésről lépésre végigvezet a főzés folyamatán. Elég kiválasztanod, hogy forralni, olvasztani, grillezni, sütni, párolni vagy melegíteni szeretnél-e, a további lépéseken a főzőlap kalauzol végig.

A Whirlpool konyhát nem csupán a SmartCook főzőlap és a Supreme NoFrost hűtő miatt fogod imádni. A márka új mikrohullámú sütője ugyanis az édességek rajongóit kényezteti, mert a MAX Chocolate mikrók nevükhöz méltó módon mindenre képesek a csokoládéval is: legyen az olvasztás, lágyítás, csokoládékrémes sütemények és kekszek sütése, vagy csak egy forró csoki elkészítése.

Indesit: mosás kevesebb, mint 60 perc alatt

Az innováció a Whirlpool-csoport legkedvezőbb árú termékeit sem kerülte el idén: az Indesit MyTime mosógépek kevesebb mint egy óra alatt végeznek a napi mosással. Hasonlóképpen idő takarítható meg az Indesit eXtra mosogatógépek használatával; különlegességük nemcsak abban rejlik, hogy kevesebb mint egy óra alatt végeznek a mosatlannal, de alkalmasak a nagyméretű edények mosogatására is.

Az eXtra sorozat hűtőiben pedig a rekeszeket úgy alakíthatod, ahogy épp a szezon vagy ízlésed diktálja: amikor sok gyümölcsöt tárolsz, könnyen csinálhatsz nekik helyet a Flexi Use Boxban. Az Indesit eXtra hűtők te igényeid mellett a környezetvédelmi elvárásokat is túlteljesítik: A+++ villanyfogyasztással 40% energiaspórolást garantálnak az A osztályú hűtő-fagyasztókhoz képest.

Érdemes tehát a Whirlpool és Indesit weboldalain szétnézned: nemcsak értékes perceket nyerhetsz napról napra, de a régi gépek pazarló víz- és energiahasználatához képest az újakkal csökkentheted otthonod ökológiai lábnyomát is.

Ezt is szeretjük