A 4 legnagyobb hülyeség, amit valaha láttunk
Az emberi képzelőerő határtalan, ha felesleges tárgyak megvalósításáról van szó. Hogy mi erre a legjobb bizonyíték? Megmutatjuk!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberi elme képzelőereje határtalan, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint azon értelmetlen, ám az ember arcára annál nagyobb derűt keltő tárgyak tömkelege, amelyekkel lépten-nyomon összefutni az üzletek polcain, az utcai árusoknál vagy éppen az interneten.

Bár akad köztük olyan, amely elsőre hasznosnak tűnhet, többségük nagyjából csak arra alkalmas, hogy röhögjünk egy jót rajtuk - ahogy a következő négy is.

Oral B-vel az igazán fehér fogakért

Alapos súrolás alul, még alaposabb súrolás felül, mindez pedig legalább három percig. A helyes fogmosás szabályainak ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy fogaid sokáig épek és egészségesek maradjanak. Mivel azonban - ahogy azt említettük is - az emberi elme képzelőereje határtalan, a kutatók rájöttek, hogy még eredményesebben tarthatók tisztán a fogak, ha a tisztításukhoz az ember elektromos fogkefét használ.
Na persze a vélemények igencsak megoszlanak ez utóbbi hatásosságát illetően - úgy tűnik, a mellékelt ábrán látható kütyü szellemi atyja is a kétkedők csoportjából került ki, és elégedetlenségének kifejezéseként alkotta meg ezt a minden kétséget kizáróan hatásos kompozíciót. A kérdés már csak az, hogy az Oral B mit szól az ötlethez...

Hogy a hirdetés valóban célt érjen

Láttunk mi már sok mindent, kezdve a Spongya Bob-os WC-ülőkétől a Marson trónoló angyalkán és a használhatatlan dugóhúzón át egészen a mese- vagy nyelvmintás wc-papírig. Tudjuk továbbá azt is, hogy ma már nincs olyan szabály, halmazállapot vagy magasság, ami ne adna lehetőséget arra, hogy teljesen felesleges termékeket igyekezzenek rásózni az emberre. Na de vajon valóban hatásos és értékesíthető felületnek gondolta eme higiéniai terméket a gyártója, vagy a modern világ marketingeseinek kívánt fügét mutatni vele? Fogalmunk sincs, mindenesetre abban biztosak vagyunk, hogy nem fognak hirdetők százai tolongani azért, hogy termékeiket eme minden bizonnyal ötletes, ám teljesen agyament felületen hirdethessék. Mi persze jót röhögtünk rajta annak ellenére, hogy talán nem is annyira nagy hülyeség a ma reklámokkal túlterhelt világában...

Ép testben ép lélek...

Reggelire müzli frissen facsart narancslével, délben könnyű ebéd halból és párolt zöldségekből, délután egy kevés gyümölcs, este pedig szintén könnyű vacsora vitaminokban, rostban és ásványi anyagokban gazdag hozzávalókból. Na meg persze a rendszeres futásról és a jógaórákról se feledkezz meg, mindezzel együtt ugyanis biztosan ellenállsz majd a modern világ káros hatásainak, és nemcsak a tested marad ép, hanem benne a lelked is. Ha pedig esetleg megfeledkeznél arról, hogy a trendeknek megfelelően egészségesen élj, itt az ideális eszköz arra, hogy emlékeztessen. A jógaóra bárhol elhelyezhető, így sosem feledkezel meg a kötelességeidről. Ha beleszerettél, és úgy érzed, mindenképpen be kell szerezned egyet, arra az egyre ügyelj, hogy ne kezdj el "együtt-tornázni" vele - vagy legalábbis csak 17:45-től 18:15-ig tedd. Higgy nekünk!

Nincsen a világon szebb, mint a poci

Van, akinek egyszerűen nem sikerül. Nem megy, pedig kipróbált már mindent: tucatnyi testkezelésen van már túl, törzsvendég a legtöbb fitnessteremben, és oda-vissza ismeri az összes fogyasztótabletta, -ital, -por, -öv és egyéb fogyibigyó előnyeit és hátrányait. Egyszerűen mégsem tud lefogyni, ahogy a napi korsó sörről sem képes valahogy lemondani. Persze tudjuk, ott a bibi, na de melyik asszonykának lenne szíve megvonni drága urától azt az esti jól megérdemelt, egyetlen korsó nedűt? Senkinek. Bizonyára tudta ezt az is, akinek a fejéből, mint valamikor Arkhimédeszéből a felhajtóerő gondolata, kipattant a megoldása annak, hogy hogyan is lehetne a férfiak eme molettebb részét megmenteni a szégyenérzettől. Álcával! Ehhez pedig nem kellett más, mint szerelme keze ügyébe akadó trikója, valamint a nyári emlékek szépségét idéző strandlabda ötvözése. Hát most mondd meg, nem aranyos?

Ezt is szeretjük