Apró ételfoltok tönkretették a kedvenc ruhádat?
Ne dobd ki, így még ki tudod szedni!
Ételfoltok csúfítják a nyári ruhád? Így jön ki belőle! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A makacs foltok még a legtapasztaltabb háziasszonyokat sem kímélik. Valószínűleg neked is meggyűlt már a bajod a makacs ételfoltokkal, a vér-, olaj, tinta-, smink- és izzadtságfoltokról nem is beszélve.

Sziszifuszi küzdelem a hétköznapokban

Minden háziasszony tudja, hogy a leggyakoribb és legbosszantóbb foltokat többnyire az ételek ejtik a ruhákon, amivel megküzdeni valóságos rémálom. Legtöbbször nem áll módunkban a foltot azonnal kezelni, ami ilyenkor beszárad, és nagyon nehéz lesz később eltávolítani. Tudni kell azt is, hogy melyik foltot tisztítsuk forró, meleg vagy hideg vízzel. A meleg víz például bizonyos esetekben - főleg proteinalapú foltok esetében - csak még inkább elmélyíti a foltot a szövetben.

Egyszóval: ha házi praktikákkal akarsz győzni a foltok elleni harcban, elengedhetetlen némi kémiai alapismeret. Tudnod kell, hogy a tisztítószerek a foltokat vagy fehérítik, vagy oldják, hogy színes anyagokhoz ne közelíts olyan szerrel, ami nátrium-permanganátot, hidrogén-peroxidot vagy kálium-permanganátot tartalmaz, mert az fehérítő hatású.

Ismerned kell az anyagokat és a különböző eredetű szennyeződések ellenszerét, ha a hagyományos módszerekkel állsz neki a folttisztításnak.
Valljuk be, nincs közöttünk olyan háziasszony, aki ne követett volna el valamilyen bakit folteltávolítás során! Ezek elkerülésében és a makacs foltok nyom nélküli eltávolításában nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action termékcsaládja.

A Vanish legerősebb folteltávolítója a Vanish Gold

A Venish Gold folteltávolító termékcsalád leveszi válladról a foltok elleni küzdelem gondját, ráadásul teszi ezt akár 30 másodperc alatt!

Foltot találtál a ruhádon, és elsőre úgy tűnik, nem tudod eltávolítani? Ne aggódj! A Vanish Oxi Action folteltávolító termékek - por és gél - képesek többféle szennyeződést eltávolítani, a látható foltoktól kezdve egészen a rejtett, makacs foltokig.

Hatékony összetételének köszönhetően annyira erőteljes, hogy egyes foltokat akár már 30 másodperc alatt képes eltávolítani. A legjobb eredmény érdekében mindig kezeld elő vagy áztasd be a felületet! A termékek színes és fehér ruhákhoz egyaránt biztonságosan és egyszerűen használhatóak.

Fehér ruhákhoz ezt használd

A legjobb választás fehér ruhákhoz a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító por, vagy a gél! Új összetételének köszönhetően segít eltávolítani a foltokat, és a fehér ruhákat háromszor fehérebbé varázsolja. Adagolj Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító termékeket a mosáshoz, hogy fehér ruháid még fehérebbek legyenek!

A gyors és hatékony eredmény elérése érdekében mindig kövesd a Vanish Gold-csomagolásokon található utasításokat! A termékeket ne használd gyapjú, selyem, illetve bőr anyagokhoz, fényes vagy burkolt felületen - például fa, fém.

Ha többet szeretnél megtudni a Vanish Gold folteltávolító termékcsalád erejéről, látogass el a www.vanish.hu weboldalra!

Ezt is szeretjük