Le az impulzusvásárlással! Válts át online-ra (x)
A boltokban gyakran elcsábulsz, és a fogyókúrád dacára veszel egy pár csokit, majd kárpótlásul egy szép padlizsánt is a kosaradba pakolsz?

1307x760 nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy hosszú munkanap végén, fáradtan, éhesen könnyen abba a hibába eshetünk, hogy csak a kasszánál vesszük észre, valójában mennyi teljesen felesleges élelmiszert vásároltunk, de már túl fáradtak vagyunk a szelektáláshoz, visszapakoláshoz. Utólag otthon persze bánjuk, hogy a pár napja még friss brokkoli, karfiol összeaszalódva csücsül a hűtő alján, holott a dugiban megvett csokinak már rég hűlt helye van. Hiába írtunk átgondolt, pontokba szedett bevásárlólistát, bizony, sokszorosát vettük meg a szükségesnek, és ez pazarláshoz vezet. Ez egyrészt a bolygónknak sem jó, a túlköltekezés továbbá a pénztárcánkat is vékonyítja.

Tízből hat ember nem áll ellen a kísértésnek a boltokban

Az impulzusvásárlás sokakat érint, egy friss hazai felmérés szerint az impulzusvásárlók aránya 59%. A boltokban a legkülönbözőbb hatások, mint az akciók, csábító csomagolás, illatok, és színek miatt óhatatlanul elcsábulunk olyan termékekre, amelyekre valójában nincsen szükségünk.

0062 Kifli PR Ads 840x560px femina
Fotó: kifli.hu

Rendelj még aznapra a Kifli.hu-ról

Ha te is tapasztalod magadon a boltokban fellépő vásárlási sokk jeleit, amit szívesen elkerülnél, akkor az online bevásárlást neked találták ki. A Kifli.hu egy újonnan megnyílt, trendi online szupermarket és piactér, ahol az alapélelmiszerek mellett számos felső kategóriás, hiánypótló, például Marks & Spencer terméket is találsz egy helyen. Még aznap szeretnél főzni belőlük? A Kifli.hu-nál ez sem probléma: hétköznapokon 4, hétvégén 3 órán belül megkaphatod virtuális kosarad tartalmát. Legyen az friss pékáru, hús, hal, zöldség vagy gyümölcs, a budapestiek sok mással együtt, például biotisztítószerekkel pikk-pakk feltölthetik a családi kamrát.

0062 Kifli PR Ads 840x560px 01
Fotó: kifli.hu

Amiatt sem kell aggódnod, hogy esetleg valamelyik kinézett termék helyett másikat küldenek, mert a Kifli.hu oldalán csak azt tudod kiválasztani, ami valóban rendelkezésre áll, így a rendelésed pontossága gyakorlatilag 100%-os. A kiszállítási idők is könnyen megtervezhetőek: nem kell órákat otthon dekkolnod a bevásárlásra várva, hiszen itt egyórás a kiszállítási ablak, azaz egyórás intervallumon belül megkapod a rendelésed, ráadásul, ha szeretnéd, még azon a napon, amikor a rendelésed leadtad.

+1 érv impulzusvásárlóknak az online bevásárlás mellett

Ha még itt is össze-vissza pakolsz mindent a kosaradba, akkor a rendelésed véglegesítése előtt sétálj egy kicsit, egyél meg egy almát, igyál meg egy bögre teát, majd ülj le újra, és gondold át, hogy mi az, amire valóban szükséged lesz. Pár kattintás, és így gyorsan el is tüntetheted azt, ami valójában a kukában végezné.

(Képek forrása: kifli.hu)

Ezt is szeretjük