3 tuti tipp, hogy te legyél az év barátnője
Bár a többség igyekszik mindent megtenni a párjáért, az év barátnője címet csak kevesen tudhatják magukénak. Tippjeink segítenek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sör a hűtőben, hatalmas tévé a nappaliban, minderről pedig egy szexi, csábító, ugyanakkor szorgos kis barátnő gondoskodjon - még ha nem is mindenki vallja be, a férfiak jó része titkon álmodott már ilyesfajta helyzetről.

A feministább típusú nők persze ilyenkor dühösen az asztalra csapnak, mondván: nem helyénvaló, ha állandóan a férfi körül forog a világ, és az sem, hogy ez egyáltalán megfordul a fejükben.

Mindebben igazuk is van, ám sokszor éppen ezen erős női öntudat az oka annak, hogy sok nő kénytelen a szinglik társadalmának tagjaként érvényesülni.
Félreértés ne essék, mi sem értünk egyet azzal, hogy a nő feladata a férfi kiszolgálása. Ám ahogy mi - még ha titkon is - elvárjuk, hogy ő alkalmanként virággal vagy más aprósággal lepjen meg minket, úgy a férfinak is lehetnek hasonló kívánságai. Mindemellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy a férfi vadászösztöne nem sokat csökkent az utóbbi évezredek alatt, így ha nem csábítod el rendszeresen, ne csodálkozz, ha továbbáll. Hogy mindezt hogyan csináld? Eláruljuk!

Póló a padlón, és ami mögötte van...

Egy párkapcsolat legnagyobb próbája kétségkívül az összeköltözés, hiszen onnantól kezdve tényleg nincs titok két ember között: fény derül arra, ki mennyi időt tölt a fürdőben, ki az, aki hajlamosabb rendet tartani, és arra is, hogy ki pakol ki még azelőtt a hűtőből, hogy annak egész tartalma egyszerre kezdene el mozogni.
Ráadásul általában ekkor kezdődnek azok a mindennapos viták is, melyek központi témája többnyire a férfi pólói és gatyái a padlón, és az a bizonyos szennyeskosár, amelyet a férfiak többsége valahogy akkor sem ismer fel, ha keresztülesik rajta. Egyes elméletek szerint ez utóbbi szokás, nevezetesen a terület-megjelölés egészen onnan gyökerezik, ahonnan a vadászösztön is eredeztethető, így ez ellen egy nő sem lesz képes tenni.

Na persze nem muszáj egyetértened a feltevéssel, ám ha nincsenek felesleges éveid arra, hogy megpróbáld leszoktatni erről a férfit, akkor inkább szerezz be egy jó nagy ruhainast - arra nagyobb eséllyel rászokik, mint a szennyeskosárra, és hálásabb is lesz érte, mint a mindennapos hisztikért.

Ha nem akarod, hogy már az összebútorozást követő néhány hónapban zátonyra fusson a párkapcsolatod, akkor fogadj meg néhány tanácsot! Kattints ide!

Dekorálj, de hagyj levegőt!

Egy lakás természetesen attól lesz otthonos, ha nemcsak rend van, hanem a benne lévő tárgyak, bútorok dekoratívak is. Nem árt ráadásul néhány színes gyertyatartó és mintás párna sem, no meg egy kis mértékletesség, hiszen bármennyire is dekoratívak a lakásod kiegészítői, ha túl sok van belőlük, elvesztik eredeti funkciójukat. Nem is beszélve arról, hogy az otthonodnak emellett használhatónak is kell lennie, és nem csak számodra!
Ha azt szeretnéd, hogy a párod szívesen töltse nálad az estéket vagy a hétvégéket, vagy ha már összeköltöztetek, akkor ő is otthonosan érezze magát a lakásban, akkor hagyj számára is teret! Vedd észre az ő igényeit is, és ahhoz igazítsd a különböző helyiségek kialakítását: hiába mutat jól például a kanapé a maga tucatnyi kisebb-nagyobb díszpárnájával, ha ezáltal használhatatlanná válik, talán jobb, ha inkább mégis lemondasz róluk.

A dekorálás íratlan alapszabálya a mértékletesség, emellett azonban az is fontos, hogy a párod is érvényre juttathassa az igényeit: ha te kiteheted a falra a kedvenc fotósorozatodat, akkor hagyd, hogy ő is megtegye ugyanezt - kivéve persze, ha az kizárólag a kedvenc focicsapatának játékosait ábrázolja...

Csábítsd el rendszeresen - otthon

Néha nagyon nehéz egy férfi kedvére tenni, néha pedig nincs annál egyszerűbb dolog a Földön. Előbbi esetben érdemes békén hagyni egy időre, míg újra előbújik a csigaházából, vagy bevetni azt a trükköt, ami szinte mindig beválik: a szexet.
Na persze ehhez nem kell egyfolytában dögös fűzős szerelésben járkálnod otthon, ám ha az otthonod mindig rendelkezik némi erotikus töltettel, akkor nyert ügyed van. Ebben nagy szerepe lehet a hálószobának, éppen ezért igyekezz ezt a helyiséget úgy kialakítani, hogy ne a délutáni szundikat juttassa a párod eszébe, hanem sokkal inkább azokat az éjszakákat, amelyeket végigszeretkeztetek. Legyen buja, csábító és szexi, ugyanakkor olyan, amelyben egy férfi férfinek érezheti magát, a boákat, a rózsaszín baldachint és a kis bojtos tűsarkú papucsot ezért hanyagold.

Annál több gyertyát helyezz viszont a helyiségbe, és olyan fényforrással lásd el, amelynek erőssége igény szerint változtatható.

A tévét első dolgod legyen kidobni a helyiségből - az elektroszmog egyébként sem kedvez a meghitt hangulatnak -, továbbá minden olyan dolgot tegyél el, amely elvonhatja a figyelmeteket egymásról. Mindemellett pedig ne feledkezz meg az illatokról sem, főként azokról, amelyek növelik a vágyat...

A férfi nem bonyolult lény, ahhoz azonban, hogy a tenyerén hordozzon, ismerned kell az összes vágyát. Kattints ide, és tudd meg, mivel veheted le teljesen a lábáról!
Ezt is szeretjük