3 tuti tipp, hogy te legyél az év barátnője

Bár a többség igyekszik mindent megtenni a párjáért, az év barátnője címet csak kevesen tudhatják magukénak. Tippjeink segítenek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sör a hűtőben, hatalmas tévé a nappaliban, minderről pedig egy szexi, csábító, ugyanakkor szorgos kis barátnő gondoskodjon - még ha nem is mindenki vallja be, a férfiak jó része titkon álmodott már ilyesfajta helyzetről.

A feministább típusú nők persze ilyenkor dühösen az asztalra csapnak, mondván: nem helyénvaló, ha állandóan a férfi körül forog a világ, és az sem, hogy ez egyáltalán megfordul a fejükben.

Mindebben igazuk is van, ám sokszor éppen ezen erős női öntudat az oka annak, hogy sok nő kénytelen a szinglik társadalmának tagjaként érvényesülni.
Félreértés ne essék, mi sem értünk egyet azzal, hogy a nő feladata a férfi kiszolgálása. Ám ahogy mi - még ha titkon is - elvárjuk, hogy ő alkalmanként virággal vagy más aprósággal lepjen meg minket, úgy a férfinak is lehetnek hasonló kívánságai. Mindemellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy a férfi vadászösztöne nem sokat csökkent az utóbbi évezredek alatt, így ha nem csábítod el rendszeresen, ne csodálkozz, ha továbbáll. Hogy mindezt hogyan csináld? Eláruljuk!

Póló a padlón, és ami mögötte van...

Egy párkapcsolat legnagyobb próbája kétségkívül az összeköltözés, hiszen onnantól kezdve tényleg nincs titok két ember között: fény derül arra, ki mennyi időt tölt a fürdőben, ki az, aki hajlamosabb rendet tartani, és arra is, hogy ki pakol ki még azelőtt a hűtőből, hogy annak egész tartalma egyszerre kezdene el mozogni.
Ráadásul általában ekkor kezdődnek azok a mindennapos viták is, melyek központi témája többnyire a férfi pólói és gatyái a padlón, és az a bizonyos szennyeskosár, amelyet a férfiak többsége valahogy akkor sem ismer fel, ha keresztülesik rajta. Egyes elméletek szerint ez utóbbi szokás, nevezetesen a terület-megjelölés egészen onnan gyökerezik, ahonnan a vadászösztön is eredeztethető, így ez ellen egy nő sem lesz képes tenni.

Na persze nem muszáj egyetértened a feltevéssel, ám ha nincsenek felesleges éveid arra, hogy megpróbáld leszoktatni erről a férfit, akkor inkább szerezz be egy jó nagy ruhainast - arra nagyobb eséllyel rászokik, mint a szennyeskosárra, és hálásabb is lesz érte, mint a mindennapos hisztikért.

Ha nem akarod, hogy már az összebútorozást követő néhány hónapban zátonyra fusson a párkapcsolatod, akkor fogadj meg néhány tanácsot! Kattints ide!

Dekorálj, de hagyj levegőt!

Egy lakás természetesen attól lesz otthonos, ha nemcsak rend van, hanem a benne lévő tárgyak, bútorok dekoratívak is. Nem árt ráadásul néhány színes gyertyatartó és mintás párna sem, no meg egy kis mértékletesség, hiszen bármennyire is dekoratívak a lakásod kiegészítői, ha túl sok van belőlük, elvesztik eredeti funkciójukat. Nem is beszélve arról, hogy az otthonodnak emellett használhatónak is kell lennie, és nem csak számodra!
Ha azt szeretnéd, hogy a párod szívesen töltse nálad az estéket vagy a hétvégéket, vagy ha már összeköltöztetek, akkor ő is otthonosan érezze magát a lakásban, akkor hagyj számára is teret! Vedd észre az ő igényeit is, és ahhoz igazítsd a különböző helyiségek kialakítását: hiába mutat jól például a kanapé a maga tucatnyi kisebb-nagyobb díszpárnájával, ha ezáltal használhatatlanná válik, talán jobb, ha inkább mégis lemondasz róluk.

A dekorálás íratlan alapszabálya a mértékletesség, emellett azonban az is fontos, hogy a párod is érvényre juttathassa az igényeit: ha te kiteheted a falra a kedvenc fotósorozatodat, akkor hagyd, hogy ő is megtegye ugyanezt - kivéve persze, ha az kizárólag a kedvenc focicsapatának játékosait ábrázolja...

Csábítsd el rendszeresen - otthon

Néha nagyon nehéz egy férfi kedvére tenni, néha pedig nincs annál egyszerűbb dolog a Földön. Előbbi esetben érdemes békén hagyni egy időre, míg újra előbújik a csigaházából, vagy bevetni azt a trükköt, ami szinte mindig beválik: a szexet.
Na persze ehhez nem kell egyfolytában dögös fűzős szerelésben járkálnod otthon, ám ha az otthonod mindig rendelkezik némi erotikus töltettel, akkor nyert ügyed van. Ebben nagy szerepe lehet a hálószobának, éppen ezért igyekezz ezt a helyiséget úgy kialakítani, hogy ne a délutáni szundikat juttassa a párod eszébe, hanem sokkal inkább azokat az éjszakákat, amelyeket végigszeretkeztetek. Legyen buja, csábító és szexi, ugyanakkor olyan, amelyben egy férfi férfinek érezheti magát, a boákat, a rózsaszín baldachint és a kis bojtos tűsarkú papucsot ezért hanyagold.

Annál több gyertyát helyezz viszont a helyiségbe, és olyan fényforrással lásd el, amelynek erőssége igény szerint változtatható.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A tévét első dolgod legyen kidobni a helyiségből - az elektroszmog egyébként sem kedvez a meghitt hangulatnak -, továbbá minden olyan dolgot tegyél el, amely elvonhatja a figyelmeteket egymásról. Mindemellett pedig ne feledkezz meg az illatokról sem, főként azokról, amelyek növelik a vágyat...

A férfi nem bonyolult lény, ahhoz azonban, hogy a tenyerén hordozzon, ismerned kell az összes vágyát. Kattints ide, és tudd meg, mivel veheted le teljesen a lábáról!
Ezt is szeretjük