Ezzel a fegyverrel könnyebb lesz a tavaszi nagytakarítás - Szőnyeget, kanapét, függönyt is tisztít (x)
A gyors és könnyű, mégis alapos nagytakarítás igenis lehetséges, csak kell hozzá a megfelelő eszköz.

VC 5 low pile carpet yellow app 2 CI15-100597-300DPI
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavasz az újjászületés, az újrakezdés évszaka, ilyenkor szeretnénk lezárni mindent, ami régi, és a szürkeségre emlékeztet. Valójában ilyenkor indul igazán az új év, amire szeretünk készülni azzal is, hogy otthonunkat rendbe tesszük.

A nagytakarítás azonban sokszor inkább macera, mintsem felhőtlen program, pedig professzionális gépek használatával rövidebb idő alatt, könnyedén lehet végezni a feladatokkal. Sőt, a házimunkába akár férjedet, párodat is bevonhatod, hiszen a gyorsan és hatékonyan működő eszközöket ők is kedvelni fogják.

A tökéletes porszívó

A takarítás legalapvetőbb eszköze a porszívó, ami a legnagyobb mértékben segít tisztán tartani otthonunkat. A multifunkciós modellek nemcsak a port, hanem a nedves és durva szennyeződéseket is eltávolítják a kezelt felületekről, emellett speciális, fúvó üzemmódban a nehezen elérhető helyeken szintén lehetővé teszik a portalanítást.

WD 3 premium carpet app 4 CI15-85555-300DPI

Válaszd te is nagytakarításhoz a számodra legmegfelelőbb eszközt! A Kärcher többfunkciós porszívója segítségedre lesz akkor is, ha tavasszal lakásfelújítást tervezel, ugyanis a különleges tartozékoknak köszönhetően a készülék könnyedén megbirkózik a nehezen eltávolítható, makacs piszokkal.

Ha nem túl nagy a lakás, problémát okozhat a tárolás. Pedig egy kisebb eszköz nem feltétlenül tud kevesebbet nagyobb társainál. A kompakt megoldások kedvelői számára kínál a Kärcher tavaszi akciója keretében tökéletes megoldást. Teljesítsd a lehetetlent egy olyan kézi porszívóval, mely kicsi, de erős!

VC 5 stairs yellow app 2 CI15-100629-RAW lq

A porzsák nélküli Kärcher VC 5 kompakt porszívó még a legkisebb helyeken is könnyen tárolható, és olyan alaposan tisztít kemény padlón és szőnyegen egyaránt, mint egy húzható porszívó. Tripla teleszkópos rendszerének köszönhetően a készülék mérete egy gombnyomással a felére csökkenthető, hajlékony csuklóval rendelkező, cserélhető szárazporszívó-fejével pedig maximális teljesítményt nyújt.

Tiszta marad a kéz

Nincs több kifogás, segíthet a család is, anélkül, hogy akár összepiszkolnák a kezüket. A Kärcher számos környezettudatos eszköze közül segítségedre lesz a Kärcher VC 2 porszívója, ahol a teli zsákok kényelmesen kidobhatók a szennyeződés érintése nélkül. Hatékony, környezetbarát tisztítási teljesítményének köszönhetően az eredmény garantált.

VC carpet app 1 CI15 300-dpi-jpg

Legyen a tavaszi nagytakarítás egy közös élmény, az összefogás, megújulás szimbóluma! Érdemes kihasználni azokat a lehetőségeket, melyekkel energiát és időt spórolhattok, és így könnyed programmá válhat ez a minden évben kötelezően ismétlődő program. Ebben a Kärcher eszközei megbízható és biztos társak lesznek, már csak a család többi tagját kell meggyőzni, és indulhat a munka.

Ezt is szeretjük